• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah 10:00 klasik yaptığım kahvaltı bir dilim tm buğday ekmeği ile

Arada sade türk içtim (prova için gittigim yerde)

Eve gelince açlıktan bu küçük elma yine kahve içtim

16:15
Firinda kanat iki dilim patates salata üç kaşık yoğurt

20:00 (düğünde)
Üç fındık iki badem yedim
Cocuklara kardeşim baktı dönüşte bizi çaya çağırdı hiç bir şey yemedim

Eve gelince papatya çayı içtim

espressoc espressoc
Afiyet olsun bana da ciddi bir papatya çayı lazım bu aralar çok gerginim 😡

Dünkü yani cuma menüm
Kahvaltı; 2 yumurta, peynir, 2 dilim ekmek, az bal.

Kahve

Kavun

Akşam; etli ekmek

Egzersiz tamam

Bugünkü menü

Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, biber, salatalık, 2 dilim ekmek

Karpuz

Akşam; börek

Uykusuzum yatıcam egzersiz yok.

labellevie labellevie 2 günlük menü gelmedi
G gelgor cumartesi günü menüsü gelmedi
Menümü yazmıştım ama etiket yapmayı yine unutmuşum, kv bizdeydi o yüzden kafam karışıktı.

İyi akşamlar kızlar 🦋

Son öğün 18.10

Sabah, karışık tost ( 2 dilim ekmeğe)

Ara öğün2 kare bitter çikolata 1 nektari

Akşam 1 tane patlıcan 1 tane kabağım vardı fırında zeytinyağı yaptım üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 4 k

Verilen egzersiz tamamlandı ✅

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Ben bı aralar çok miskinleştim. Yaptığım tek spor verilen hareketler 🥺 tavsiyeleri niz varsa bekliyorum 🥺
Tavsiye imkan varsa yürüyüş
Yoksa temizlik canım
Müzik açarsan belki arada dans
Miskinlik olduğu için temizlik dedim yoksa leslie diyecektim
İyi geceler düğün vardı bir saat önce geldik felaket Bir bas ağrısı yaşıyorum aç karnına ilaç içince midem ağrıyor içmiyorum o yüzden

Offf bide olur olmadık insanların yanında patavatsızlik yapıyorum sonra kendime kızıyorum Yok ya bana sosyalleşmek insan görmek iyi gelmiyor 🫣🫣😬😬

Ne bileyim yapmacık olamıyorum sıcakkanlı bir insan değilim arkadaş cevrem az
Az olanlada merhaba nasılsın o kadar sadece kizkardesimle çok içli disliyiz
Hele ki sen en fazla ne patavatsızlık yapmış olabilirsin. Bence sana öyle geliyor. Kesin gayet sıcak ve samimi davranmışsındır
Mutlu Pazarlar 💞
Chocolita Chocolita canım çok şükür kendime gelmeye başladım. 🤭 Artık hedefime kadar aranızda kalmak istiyorum. 🙏 Olur mu? 💞
Tabii hoş geldin Aslı ❤️😘
1 ay ara girince soruyorum yeni başlangıç ister misin, son kilodan devam edelim mi?
Kızlar selam bende katılmak istiyorum. 11 aylık bebeğim var, 15 kilo vermem lazım. Yarın sabah tartilip fotoğraf atarım.
Selamm hoş geldin
Allah bağışlasın bebişini🎀
Tartı fotoğrafıyla bekliyoruz o zaman

Son düzenleme:
Ben menü yazmadığım aralıkta izinliydim espressoc espressoc haberi var. Fena beslenmedim o aralıkta. Ama saate hep dikkat ettim 7 den önce yedim. Tabi menü yazmadığım günleri dahil etmiyoruz.
Dün zaten mevlüt menüsü yedim tek öğün. İçeriği çok sağlıklı olmasa da tek öğün olup erken yediğim için bugün tartı beni mutlu etti. Zaten hep söylerim en iyi sonuç aldığım şey her zaman bu erken yitip bitirmek oldu. Bu haftaki programı çok sevdim o yüzden

-0,534

Eklentiler

• 20250929_074603.webp
    20250929_074603.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 3
📣 Bu haftaki yeni programımız

Protein Gücü 🐟

Her öğünde protein
(Peynir, yumurta, yoğurt, et, balık)

Hareketi bu hafta kendimiz belirleyelim
Herkes kendine uygun bulduğu bir egzersizi 10/20 tekrarla yapıp gönderebilir.
7 gün boyunca aynı egzersiz olacak buna göre seçimimizi yapalım

Canım ben step tahtası aldım, onunla yapacağım belki fikir olur dedim.

Tavsiye imkan varsa yürüyüş
Yoksa temizlik canım
Müzik açarsan belki arada dans
Miskinlik olduğu için temizlik dedim yoksa leslie diyecektim

Hele ki sen en fazla ne patavatsızlık yapmış olabilirsin. Bence sana öyle geliyor. Kesin gayet sıcak ve samimi davranmışsındır

Tabii hoş geldin Aslı ❤️😘
1 ay ara girince soruyorum yeni başlangıç ister misin, son kilodan devam edelim mi?

Selamm hoş geldin
Allah bağışlasın bebişini🎀
Tartı fotoğrafıyla bekliyoruz o zaman
uzak akraba olan eşim yaslarinda olan erkek ve eşiyle aynı asansör bindik esime sızın sünnet yazın köyde yapsaydiniz dedi banada söyleyerek bende benlik bir iş değil sünnet düğünü eşim istedi dedim
Yani ne gerek var dimi hiç samimiyet olmadığı birine bunları söylemek🫣 evet güzel olurdu de gec yok illa bir istemedigimi belirtmem lazım😬

eşiyle Instagram takiplesiyoruz ama ben merhaba demeyince oda demedi eşler konuştu sadece

uzak akraba olan eşim yaslarinda olan erkek ve eşiyle aynı asansör bindik esime sızın sünnet yazın köyde yapsaydiniz dedi banada söyleyerek bende benlik bir iş değil sünnet düğünü eşim istedi dedim
Yani ne gerek var dimi hiç samimiyet olmadığı birine bunları söylemek🫣 evet güzel olurdu de gec yok illa bir istemedigimi belirtmem lazım😬

eşiyle Instagram takiplesiyoruz ama ben merhaba demeyince oda demedi eşler konuştu sadece
Yani bence mimikler önemli. O an güler yüzlüysen yanlış anlaşılacak bir şey yok. Fikrini söylemişsin. Ama asık yüzle anlaşmazlık oldu gibi anlaşılabilir. Yine de çok takılacak bir şey değil be canım boş ver. Millet neler yapıyor söylüyor. Kimse düşünmüyor nasıl anlaşıldım diye

Son düzenleme:
Canım ben step tahtası aldım, onunla yapacağım belki fikir olur dedim.
İyi yapmışsın canım evet mantıklı. Sen söyleyince araştırdım

ChatGPT

Şunu dedin:​

Step tahtasıyla yapılan egzersizin onsuz yapılanla arasında nasıl farklar var?

ChatGPT:​

Evet, step tahtasıyla yapılan egzersizle onsuz yapılan arasında bazı farklar var. Avantajlarına bakarsak:
Step tahtasıyla yapılan egzersizin artıları (+):
  • Yoğunluğu artırır: Tahtaya çıkıp inmek, düz zeminde yapılan harekete göre daha fazla enerji harcatır. Daha kısa sürede daha çok kalori yakılır.
  • Bacak kaslarını daha fazla çalıştırır: Özellikle basen, kalça, ön ve arka bacak kasları daha çok devreye girer.
  • Koordinasyonu geliştirir: Yükseltiye çıkıp inmek denge, ritim ve koordinasyonu güçlendirir.
  • Eklemlere daha kontrollü yük bindirir: Doğru yükseklikte bir step tahtası (çok yüksek değil) kullanıldığında, zemine sürekli zıplamaktan daha kontrollü bir etki yapar.
Onsuz yapılan egzersizle farkı:
  • Düz zeminde yapılan egzersiz daha hafiftir, kalp ritmini step tahtasına göre daha az hızlandırır.
  • Step tahtası olmadığı durumda, daha çok tempo veya hareket çeşitliliği eklemek gerekir ki benzer kalori yakılsın.
Dikkat edilmesi gerekenler:
  • Step tahtası çok yüksek olursa dizlere fazla yük binebilir.
  • Doğru ayakkabı kullanılmalı, kaymaz bir zemin tercih edilmeli.
👉 Kısacası, step tahtası daha fazla kalori yaktıran, kasları biraz daha zorlayan ve koordinasyonu geliştiren bir artı sağlar.

Back
X