• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

uzak akraba olan eşim yaslarinda olan erkek ve eşiyle aynı asansör bindik esime sızın sünnet yazın köyde yapsaydiniz dedi banada söyleyerek bende benlik bir iş değil sünnet düğünü eşim istedi dedim
Yani ne gerek var dimi hiç samimiyet olmadığı birine bunları söylemek🫣 evet güzel olurdu de gec yok illa bir istemedigimi belirtmem lazım😬

eşiyle Instagram takiplesiyoruz ama ben merhaba demeyince oda demedi eşler konuştu sadece
Bu patafatsızlığa girmez, en fazla kadın isteniyormuş derler.

IMG_20250929_065422.webp

-500 gr
Yüzde 0,877
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

İyi yapmışsın canım evet mantıklı. Sen söyleyince araştırdım

ChatGPT

Şunu dedin:​

Step tahtasıyla yapılan egzersizin onsuz yapılanla arasında nasıl farklar var?

ChatGPT:​

Evet, step tahtasıyla yapılan egzersizle onsuz yapılan arasında bazı farklar var. Avantajlarına bakarsak:
Step tahtasıyla yapılan egzersizin artıları (+):

• Yoğunluğu artırır: Tahtaya çıkıp inmek, düz zeminde yapılan harekete göre daha fazla enerji harcatır. Daha kısa sürede daha çok kalori yakılır.
  • Bacak kaslarını daha fazla çalıştırır: Özellikle basen, kalça, ön ve arka bacak kasları daha çok devreye girer.
  • Koordinasyonu geliştirir: Yükseltiye çıkıp inmek denge, ritim ve koordinasyonu güçlendirir.
  • Eklemlere daha kontrollü yük bindirir: Doğru yükseklikte bir step tahtası (çok yüksek değil) kullanıldığında, zemine sürekli zıplamaktan daha kontrollü bir etki yapar.
Onsuz yapılan egzersizle farkı:

• Düz zeminde yapılan egzersiz daha hafiftir, kalp ritmini step tahtasına göre daha az hızlandırır.
  • Step tahtası olmadığı durumda, daha çok tempo veya hareket çeşitliliği eklemek gerekir ki benzer kalori yakılsın.
Dikkat edilmesi gerekenler:

• Step tahtası çok yüksek olursa dizlere fazla yük binebilir.
  • Doğru ayakkabı kullanılmalı, kaymaz bir zemin tercih edilmeli.
👉 Kısacası, step tahtası daha fazla kalori yaktıran, kasları biraz daha zorlayan ve koordinasyonu geliştiren bir artı sağlar.
Ayy ben bu ChatGPT ‘yi hiç kullanmıyorum. Ama güzel özetlemiş. Bacak kaslarını çalıştırmak için aldım, ayrıca normale göre daha eğlenceli. Belli bir yaştan sonra dizler aşınıyor, çevremde çok kişi var benden bir kaç yaş küçük olup diz ağrısı çeken. Benim yok çok şükür ama dikkat etmek lazım. Ben çok hareketliyim, gün içinde çömelme hareketini çok yapıyorum, merdiven kullanıyorum 2. kattayız, eğer ağır bir şey yoksa elimde asansör kullanmıyorum. Kiloyu da bu yaşlarda vermem lazım. Çünkü her 1 kilo dizlere 7 kilo yük bindiriyormuş. Bizim bir de genetik, annemin de dizlerde kireçlenme var, korkuyorum.

Ayy ben bu ChatGPT ‘yi hiç kullanmıyorum. Ama güzel özetlemiş. Bacak kaslarını çalıştırmak için aldım, ayrıca normale göre daha eğlenceli. Belli bir yaştan sonra dizler aşınıyor, çevremde çok kişi var benden bir kaç yaş küçük olup diz ağrısı çeken. Benim yok çok şükür ama dikkat etmek lazım. Ben çok hareketliyim, gün içinde çömelme hareketini çok yapıyorum, merdiven kullanıyorum 2. kattayız, eğer ağır bir şey yoksa elimde asansör kullanmıyorum. Kiloyu da bu yaşlarda vermem lazım. Çünkü her 1 kilo dizlere 7 kilo yük bindiriyormuş. Bizim bir de genetik, annemin de dizlerde kireçlenme var, korkuyorum.
Evet canım her iş kilodan geçiyor. Her şeyin çözümü buymuş gibi. Rabbim sağlıkla yaşamayı nasip etsin hepimize sevdiklerimize. Mevlütten çıktım dualarım bitmiyor kız. Her cümleyi duayla bitiriyorum 😅

Evet canım her iş kilodan geçiyor. Her şeyin çözümü buymuş gibi. Rabbim sağlıkla yaşamayı nasip etsin hepimize sevdiklerimize. Mevlütten çıktım dualarım bitmiyor kız. Her cümleyi duayla bitiriyorum 😅
Allah kabul etsin canım. Nasıl gidiyor konuşamadık epeydir.

Tavsiye imkan varsa yürüyüş
Yoksa temizlik canım
Müzik açarsan belki arada dans
Miskinlik olduğu için temizlik dedim yoksa leslie diyecektim

Hele ki sen en fazla ne patavatsızlık yapmış olabilirsin. Bence sana öyle geliyor. Kesin gayet sıcak ve samimi davranmışsındır

Tabii hoş geldin Aslı ❤️😘
1 ay ara girince soruyorum yeni başlangıç ister misin, son kilodan devam edelim mi?

Selamm hoş geldin
Allah bağışlasın bebişini🎀
Tartı fotoğrafıyla bekliyoruz o zaman
Hayır canım yaklaşık 3 aydır Regl olamıyorum. O yüzden kilomda artış var. Cuma günü doktora gittim. Adet söktürücü verdi. Prolaktin hormonum yüksek yine 😔

Sıfırdan başlıyormuş gibi yapabilirsek çok sevinirim. Chocolita Chocolita 💞
Güncel Killom: 77,25

IMG_3309.webp

Back
X