• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Taşındık gittik dimi sus bi yok yeni ev almışız araba almışız durumları iyi fln
ben dualarima bile onları isim olarak soylemesemde eşimin ailesinede sağlık sıhhat ver diye ediyorum bide kim Benim için ne diliyorsa önce ona nasip et Allahım diyorum
Çocuğunun aldıklarını sevinmesi lazım normal ebeveynin ama bunları sanki düşmanları alıyor değil mi 🙄

8 olmadan kalkıyorum kızımı okula gönderip ikizlerin kahvaltisini yaptırırken kahvemi içiyorum
Günü erken başlamak çok iyi oluyor çok bereketli oluyor ama işte sınav çalışırken hep erken kalkıyordum kütüphaneye gidiyordum şimdi böyle uykumu alsam bile yataktan çıkmak istemiyorum tabii çocuk olursa ne olacak hikaye belli 😅

1000094677.webp

O 60 li rakamları göreceğim 💕💪💪

Bende leslie yapıyorum aylardır ama bu daha fazla kalori yaktiriyor hareketleriyle
İlk kez yaptığım için biraz zorlandım
Söyle düşünüyorum leslie ilk yaptığımda da zorlanmistim şimdi çok basit geliyor bunada alışıriz bence denemelisin 😍
Tamam canım ben de denerim sağol😍❤️

Geçmiş olsun canım Bir şey olmaz sıkma canını oluyor öyle arada krizler ya hele regl haftası tam insanın kendiyle savaştığı bir hafta. Biz geçen hafta iki gün bozmuştuk film gecesi yaptık abur cubur yedik abarttık tabii o yüzden bu hafta vermem durdu
Glikojen depolarını boşaltmadan vücut yağ yakmaya başlamıyor. Ama sonra rayına giriyor

Ay ben de öyle ya görüşmek zorunda kalınca günlerdir o psikolojiye atlatamıyorum aklımdan çıkmıyor yaptıkları ettikleri rüyalarıma giriyorlar bunalıyorum eşimle kavga ediyorum ama görüşmeyince çok huzurluyum
Ben görmeyince de sinir oluyorum.

Şehir değiştirmek daha mı iyi olur bilmiyorum bizim de bir yıl sonra tayinimiz çıkacak ama o zaman da şeyi düşünüyorum arada bir gelinecek yatılı kalınacak evlerinde şimdi en azından istemezsem gitmiyorum ama o zaman mecburen gideceğim bayramda seyran'da
Ben şehir değiştirsem gitmem, onlar da gelemez ben hiç görüşmüyorum kendileri de biliyor. Ama çok yüzsüzler hiçbir şey olmamış gibi devam etmek istiyorlar.

Çocuğunun aldıklarını sevinmesi lazım normal ebeveynin ama bunları sanki düşmanları alıyor değil mi 🙄
Onlar kendi demiyor erkek kardeşlerin böyle diyor senin arkandan diyormuş o potansiyel var kardeslerinde 😂😂kv kayınpeder yaşlı köyde kalıyorlar ist gelince bir ay kalıp gidiyorlar

Ay ben de öyle ya görüşmek zorunda kalınca günlerdir o psikolojiye atlatamıyorum aklımdan çıkmıyor yaptıkları ettikleri rüyalarıma giriyorlar bunalıyorum eşimle kavga ediyorum ama görüşmeyince çok huzurluyum
Aynen aynen ben tamamen sıyrıldı artık..sadece eşim bayramlarda çocukları alıp gidiyor..oğlanlar görüyor sürekli ama kızım bayramdan bayrama görüyor dedesini

Back
X