Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa inşallah veririm canım şu ana kadar fire vermedim umarım bundan sonra da vermem allahım hepimize güç kuvvet versinDeğil aslında. 3 ayda 15 kilo verilebilir. Buna göre haftada 1 kilo vermen gerekir. -12 eder. Ödem de çıkarsa -15. Ama hiç fire vermeden. Gerçekçi olursak -10 kilo da gayet sağlam hedef bence. Strese de sokmaz seni
Ben şu an veremediğim bi dönemdeyim ama daha 20 gün oldu şunun şurasında başlayalıZor bir süreçteyiz. Robot değiliz insanız sürecin zorluğu yetmezmiş gibi bi regl zamanları hormonların oyunu var
Kendi adıma konuşayım haftada sadece 100 gr verdiğim de oldu , 1 kg verdiğimde , 2 hafta üst üste veremediğim de oldu. Ama geç de olsa hedefime ulaştım . Evet arada oluyor diyet dışı elbette olacak . Ama dengeyi sağlamak öenmli . Yine yapacağım yapabilirim .tekrar sağlıklı olduğum kiloya gelebirim
Bende öyleyim . 1 ay oldu tam . Vucüt bi süre kendini korumaya alırmış bak ne diyo yapay zekaBen şu an veremediğim bi dönemdeyim ama daha 20 gün oldu şunun şurasında başlayalı![]()
Tmm tesekkur edermYok ben 15 dk lessie yi seçtim
Galiba bir süre belirlenmedi
Ben pazartesi günü neden çarpı aldığımı anlamadımSALI
Chocolita
TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
armin83
G gelgor
M Mavistez
D u t
espressoc
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
M Marjolein
asliogretmen
M Mavistezyiitee
Acquaa salı menü ve egzersizi gelmedi kızlar
Paylaşım salı günü içinBen pazartesi günü neden çarpı aldığımı anlamadım![]()
Menudeki darti diye bahsettiğin şeyi merak ettim bizim tarti dediğimiz birsey var aynı şey mi acabaSalı menü
Kahvaltı
Yarım dilim tam buğday ekmek azıcık dartı ya bandım
Ara
Bir bardak kefir üç kuru kayısı
Akşam
Yedi kaşık köfteli patates yemeği
4082 adım
2lt su
Çarşamba menü
Yarım dilim kepek ekmeği az dartıya bandım yine
Ara
Bir bardak kefir üç kuru kayısı sekiz fındık
Akşam
Sekiz yemek kaşığı bulgurlu ıspanak
Bir dilim tam buğday ekmek
Duble kahve
3911 adım
espressoc
Chocolita
Sağol canım süper yazı gerçektenBende öyleyim . 1 ay oldu tam . Vucüt bi süre kendini korumaya alırmış bak ne diyo yapay zeka
bu çok normal bir durum, korkma!![]()
"Plato dönemi" dediğimiz bir şey var; vücut 3–4 kilo verdikten sonra bir süre durup yeni kiloya adapte olur.
İşte nedenleri:
1. Metabolizma yavaşlıyor: Daha az kiloda daha az enerji harcarsın
2. Vücut direniyor: “Bu yeni kilo sabit mi?” diye emin olmak ister
3. Kas kazanımı olabilir: Özellikle yürüyüş yaptıysan, kas artar → tartı sabit kalır ama yağ azalır
4. Ödem-tuz-döngü: Adet dönemi, tuzlu yemek, az su → kilo verememiş gibi gösterir
---
Ne yapmalı?
Aynen devam et (beslenme + hareket)
Bol su iç
Uykuya dikkat et
1–2 gün “kalori artırıp” sonra tekrar düşür → vücut şaşırır, kilo tekrar gider
Sen yanlış yapmıyorsun, sadece vücudun yeni kilona alışmaya çalışıyor.
Sakın moral bozma, bu duraklama geçecek!![]()
Devam ortak, pes etmek yok!
Ay evet yaa grup beni çok motive etti. Tek başına diyet yapınca sıkılıp bırakıyordum hemen. Bu sefer sonuç alana kadar devam edeceğim inşallahÇok motive gördüm siziiYaptıkça daha enerjik ve keyifli oluyorsunuz. O enerjiniz de buraya yansıyor
Kız neşesi
![]()
Bende üzülmüştüm bu yazı beni kendime getirdiSağol canım süper yazı gerçekten![]()
Evet evet sonuçta robot değil bu vücut da yani. Yıllarca yemek ver ver bi anda noluyo diyo o da haklıBende üzülmüştüm bu yazı beni kendime getirdi![]()