Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün atarım canım, aslında dün 5 bin adım attım akşam egzersiz yapamadım. Bugün inşallah yapmam lazım.labellevie Aylık egzersiz de 1 gün tamamlandı. Yarın son gün. Şu sıra rahatsızdın, eğer yapamazsan önümüzdeki hafta yapabilirsin
Tamam canım. Aylık sonuçta adım 8.000 adım. Egzersiz seçilirse 40 dk yapıyoruzBugün atarım canım, aslında dün 5 bin adım attım akşam egzersiz yapamadım. Bugün inşallah yapmam lazım.
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumCanm ben birkaç gün izin istiyorum sizden. Yarın ameliyat olcam, safra kesesi ameliyatı olcam. Biraz toparlaninca devam edeyim.
Geçmiş olsun Allah şifa versinCanm ben birkaç gün izin istiyorum sizden. Yarın ameliyat olcam, safra kesesi ameliyatı olcam. Biraz toparlaninca devam edeyim.
Salı çarşamba burda canımmm
Evet tatlım etiketi olmayınca çok göremiyorum kaçıyor bazenSalı çarşamba burda canımmmpazartesi maalesef diyet dışıydım yazdım ama bir sürü mesaj var tabii görememen normal
Diyet dışı olsam da her sabah zencefilli detox suyumu içiyorumespressoc
Çok geçmiş olsun inşallah şifayla çıkarsınCanm ben birkaç gün izin istiyorum sizden. Yarın ameliyat olcam, safra kesesi ameliyatı olcam. Biraz toparlaninca devam edeyim.
İnşallah canım valla Rabbime isyan etmiyorum ama hep böyle bi saglikla sinaniyiruz tabiki Rabbimin bı bildiği vardır ama bu ikinci ameliyatım olucak rahimden çok korkuyorum![]()
M Marjolein de izinliKızlar iyi geceler 2 gündür çok şiddetli bir ağrı çekiyorum o yüzden buraya girip yazamadım menülerimi bugün biraz daha iyiyim ama hala ağrılarım var ya karaciğer ya da mideden kaynaklı olabilirmiş perşembe ultrasona gireceğim inşallah o yüzden bu 2 günlük menğ yazamamamdan beni affedin![]()
Evett yarın yeni beslenme programına da geçiyoruz.Yarın da tartı günü.