• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Tamam canım sen diyetisyenle ilerdiğin için özel bir durumun var, tartı gününe kadar tartılmanı yasaklamıştı. O yüzden cumartesi sabahından tartını bekliyorum. Yıldız seçimine dahil olamamış olsa da listeye geçerim.
Yani izin almıyorsan?
İnan ki bu çöp olmasını biz de yaşadık. Bu hafta + bekliyorum. Yalnız değilsin canım. Tek düze hiç fire vermeden ilerlemek çok kolay değil bizler için. Ki insanız olabilir. Olay düzeltmesini bilmekte. 2 haftada kilo alınmaz ödem aldık şiştik. Bu kadar. Vericez ve yağdan yakmaya devam edicez.

Yaa çok sevindim espim hadi gözün aydın 😘 her günün tadını çıkar 🥰

espressoc espressoc tam da bu egzersizi belirledi bu hafta fullersin 💪
Yok canım izin almiyorum sadece tartimi yarın sabah atacağım
Bu haftadan sonra gününde atarım
Bu hafta açlık atakları beni bitirdi regl dönemi bide bugün son gün çok şükür

Günaydın♥️
Bu hafta + 1 kg
Ölçümlerim aynı hatta göbekten 1 cm gitmiş o yüzden moralim bozuk değil 🤣 yediğim hamurlar bu hafta tırmaladı
Geçen hafta 74,9
Bu hafta 75,9
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Sen halledersin dutum haftaya 💪eksiye geçersin
Ben diyetisyende iki hafta önce tartilmadigim için diyetisyen anlamayacak ama ben bilecegim:kızgın:77.850 galiba kesin 79 olmusumdur 😭

1000099382.webp

Chocolita Chocolita sabitim canim

Tamam canım sen diyetisyenle ilerdiğin için özel bir durumun var, tartı gününe kadar tartılmanı yasaklamıştı. O yüzden cumartesi sabahından tartını bekliyorum. Yıldız seçimine dahil olamamış olsa da listeye geçerim.
Yani izin almıyorsan?
İnan ki bu çöp olmasını biz de yaşadık. Bu hafta + bekliyorum. Yalnız değilsin canım. Tek düze hiç fire vermeden ilerlemek çok kolay değil bizler için. Ki insanız olabilir. Olay düzeltmesini bilmekte. 2 haftada kilo alınmaz ödem aldık şiştik. Bu kadar. Vericez ve yağdan yakmaya devam edicez.

Yaa çok sevindim espim hadi gözün aydın 😘 her günün tadını çıkar 🥰

espressoc espressoc tam da bu egzersizi belirledi bu hafta fullersin 💪

Hergün yapacağım bunu baya iyiymiş insta da karşıma çıktı karın ağrısından uyuyamayanlar varmış 😂

Back
X