- 30 Ocak 2017
- 15.620
- 203.300
- 598
Aminnn hepimize olsun ❤Oooooo çokommm arkası gelen olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn hepimize olsun ❤Oooooo çokommm arkası gelen olsun![]()
amin çokommAminnn hepimize olsun ❤
86 kilodan bu kiloya kaç zamanda geldin maşallah baya iyi
-2,555
Daha güzelleri hepimize inşallah86 kilodan bu kiloya kaç zamanda geldin maşallah baya iyi
Geçen yazdı ya yasaklilari erkenden yiyip günü kapatiyormusMaşallah canım çok güzel vermiştin nasıl verdin![]()
Ekstra detox falan yapmış mi onu merak ettim çünkü bir haftada 2+ kg vermek zor gerçekten de tebrik ediyorum vallaGeçen yazdı ya yasaklilari erkenden yiyip günü kapatiyormus![]()
Yaaa nasıl sevindim
-2,555
Amin minikom darısı daha güzeli hepimize canımChocom tebrik ederim darısı tüm takimin başına.
![]()
Benim sistemi yaptım diyet dışı yiyeceksem erken saatte yedim. Akşam 5-6 dan sonra yemedim. Hafta ortasında bozdum. Tamam dedim gitti emekler. Ama şu son 3 gün hafif beslendim. Bir de suyu çok içtim. Geçen hafta + gelmiştim. Ödemde var bunun içindeMaşallah canım çok güzel vermiştin nasıl verdin![]()
Bende dün yapay zekaya sordum ya az su iciyorsundur yada hareket etmiyorsundur dedi ikiside varAmin minikom darısı daha güzeli hepimize canım️
Benim sistemi yaptım diyet dışı yiyeceksem erken saatte yedim. Akşam 5-6 dan sonra yemedim. Hafta ortasında bozdum. Tamam dedim gitti emekler. Ama şu son 3 gün hafif beslendim. Bir de suyu çok içtim. Geçen hafta + gelmiştim. Ödemde var bunun içinde

Yalnız choconun zayiflama sebebini kendime en yakın açıdan açıklamamGeçen yazdı ya yasaklilari erkenden yiyip günü kapatiyormus![]()
Anladım benim de ilk bir hafta çok iyi gitti ama şuan baya yavaşladı gibi. İnşallah bende o kiloları görürümDaha güzelleri hepimize inşallah
Başlangıcı 10 ay önce yapmışım. Ama gerçek anlamda aktif dönemim son 6 ay. Normalde ilk zamanlar güzel kilo verilir. Benim zor başladı
Detoks yapmadım canım ben yapamıyorum. Simit görürsem yiyorum. Yarımdan çeyreğe düştüm ama. Dün tatlı yedim. Ama 11 de yedim. Erken bitirmek yarıyor bak ennn büyük tavsiye. Olabildiğince erken ama. Ekmeği de az yedimEkstra detox falan yapmış mi onu merak ettim çünkü bir haftada 2+ kg vermek zor gerçekten de tebrik ediyorum valla![]()
Ayyy kız inşallah pembişim kızYaaa nasıl sevindimben inanıyorum sen yeni yıl öncesi miss gibi 69 görüp yaza fit gireceksin
![]()
İnşallah şu an ödem atmışsın artık yağdan gidecek. Yavaş gitmesi çok normal. Aydan aya 1 kilo veriyorum. Bazı haftalar sabit bazen yarım gram. Bazen çok güzel eksilirsin. Sürece alışmak kabullenmek gerek. Sonuçta çok mutlu olursun inşallah. Destek de olacağız birbirimizeAnladım benim de ilk bir hafta çok iyi gitti ama şuan baya yavaşladı gibi. İnşallah bende o kiloları görürüm
Evet inşallah çok güzel ve sağlıklı kilolarımıza ulaşırızİnşallah şu an ödem atmışsın artık yağdan gidecek. Yavaş gitmesi çok normal. Aydan aya 1 kilo veriyorum. Bazı haftalar sabit bazen yarım gram. Bazen çok güzel eksilirsin. Sürece alışmak kabullenmek gerek. Sonuçta çok mutlu olursun inşallah. Destek de olacağız birbirimize