• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın kızlar sabah bir dilim ekmek bir yumurta

Öğlen bir tabak somon

Öğleden sonra bir muz biraz ceviz

Akşam 19 da salata

Adım 9.3 K

Bir de 20 dk spor yaptım , sal beni kuşum 🤓 Chocolita Chocolita

espressoc espressoc
Ayağına sağlık canım 40 dk olmalıydı ama geçerli bir mazeret varsa bugün 20 dk daha beklerim veya 6000 adım. Ama yoksa kızlara haksızlık olmasın. Gönül koyma ❤️
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere seninde son egzersiz gelmedi dün zumba yapacağım demiştin

Son düzenleme:
Günaydın🤗💕🌸💐🌺
Ankara'ya döndüm.
Dün diyetisyenimle online görüşmemi yaptım, bu kış kararlı olduğumu, artık bu fazla kilolarımdan kurtulmak ve eski sağlığıma kavuşmak istediğimi söyledim.
Sırtımda 30 kg artı bir kiloyla yoruldum gerçekten. Dizlerim, belim, sırtım ağrıyor, yazıktır vücuduma işkence ediyorum böyle.
Bu kış diyeti devam ettirecek, egzersizi hayatıma daha çok dahil edeceğim inşallah.
Çalıştığım yıllarda servisle işe giderken sabah yürüyen emeklilere imrenirdim, "keşke vaktim olsa, sabah da yürüyebilsem" derdim; ama işyerine yetişme telaşından kış aylarında öğlearasında yemek sonrası 30 dak yürüyüş vaktim olurdu.
Çok şükür bu sene sağlıkla emekli oldum. Artık sağlığıma daha bir dikkat edebileceğim, 50'li yaşların başında olduğum için de elimi daha çabuk tutmam gereken yaşlardayım. Menopoza girince metabolizma iyice yavaşladığından perimenopozda iken şu kilolar gitsin inşallah🥰🙏
Diyetisyenim insülin direnci konusunda bilgili ve çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırmış bir kişi. Bu süreçte en büyük destekçim oldu, sağolsun.
Bu grupta olmaktan çok mutlu idim; fakat diyet sürecinde tartı ile tartılmam yasak, beslenme uzmanım haftalık mezura ölçümleri ile beni takip ediyor.
Diyetisyenim, tartı sonuçlarının tartılarda farklı etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterebildiğini söylüyor. Mezura ölçümleri ile bedensel incelme ve yağdan kilo kaybetmeyi hedefliyor.
Bir de ben tartıda olumsuz sonuç oldu mu psikolojik olarak olumsuz etkileniyorum. Onun da farkında.
Chocolita Chocolita canım kaptanım, haftalık zayıflama grubuna dahil olmadan (tartı sonucu bildiremiyorum); ama her gün yediklerimi paylaşarak gruba tekrar dahil olabilir miyim?
Nasıl yapalım chocom? Sizleri de çoook özledim. Burada sizlerle olmak ve paylaşım yapmak da çok iyi geliyordu. Özledim hepinizi.🤗💕🌸
Hoş geldin delficm❤️ tabi listeye girmeden de menü yazabilirsin. İstediğin zaman gel. Yürüyüşe vakit bulmana çok sevindim. İnsana psikolojik olarak da çok iyi geliyor çünkü

Ayağına sağlık canım 40 dk olmalıydı ama geçerli bir mazeret varsa bugün 20 dk daha beklerim veya 6000 adım. Ama yoksa kızlara haksızlık olmasın. Gönül koyma ❤️
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere seninde son egzersiz gelmedi dün zumba yapacağım demiştin
Yapmadım choco bugün yapsam olur mu ? Yada gün içinde yapmadığım için ne uygulaniyorsa her türlü ceza ya razıyım.
:bicak:

Ay yitee maşallah 👏
Bi ara 18bine tamamlasammı diye düşündüm. Sonra vazgeçtim. Ben istemeden çok yürüyorum. İşe git. Çocukları okula bırak al. Eve git derken yürüyorum. Birde okul çantaları oluyor elimde. Birde bazen işten dönerken markete uğramam gerekiyor. Sabah 7de başlıyorum akşam 8e kadar hiç oturmuyorum. İster istemez yürüyorum.

Back
X