• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İnşallah canım gerçekten düzene girmek çok zor oluyor zaman alıyor. Ama ben son 3-5 kilo da çok gidip gidip geldim artık bundan sıkıldım vereceksem net bir şekilde vermek istiyorum
Ufak ufak kısmalar değil de gerçek anlamda bir diyet olursa rahat verirsin. Egzersiz inanılmaz önemli zaten. Aldığını yakarsın. İlk 10 kg dan sonra ağır ağır da verilir. En azından geri alma ihtimali azalır. Uzaklaşabildiğimiz kadar uzaklaşmak lazım

Ufak ufak kısmalar değil de gerçek anlamda bir diyet olursa rahat verirsin. Egzersiz inanılmaz önemli zaten. Aldığını yakarsın. İlk 10 kg dan sonra ağır ağır da verilir. En azından geri alma ihtimali azalır. Uzaklaşabildiğimiz kadar uzaklaşmak lazım
Evet zaten çok iyi birebir diyet yapsak vereceğiz ilk 10 kiloyu versem vücudum çok rahatlayacak gerisini vermek daha kolay İnşallah veririm ya

Dönem dönem motivasyon çok düşüyor özellikle kilo vermenin durduğu zamanlar o zamanları korumak lazım

Uzaklaştıkça aramıyor insan biraz dikkat etsek şeker ihtiyacımız azalmaya başlar. Yaparız ya espim
Evet uzun süre bir şey yemeyince sonradan aklımıza gelmiyor bir süre kendimi tutabilsem şu 21 gün kuralı var ya ona çok inanıyorum ama asla yapamıyorum

Uzaklaştıkça aramıyor insan biraz dikkat etsek şeker ihtiyacımız azalmaya başlar. Yaparız ya espim
Benim biraz yapamama sebebim de her ay gebe olma şüphem gebeyimdir gebeyimdir diye diye sürekli bozuyorum. Bu uğurda bir türlü adamakıllı kilo veremedim

Back
X