- 16 Aralık 2019
- 21.876
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.265
- 598
- 32
Çok geçmiş olsunRabb'im razı olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunRabb'im razı olsun canım
Rabb'im razı olsun canımÇok geçmiş olsun![]()
Kendini de yormadan Kalsan mi salata ye akşam mesela onlarin gözünün icine baka baka çok zevkli inan . Benim kocam da yemez sebze yemeği falan ben artık saldimRabb'im razı olsun canım
Ben spor yürüyüş vs yapamıyorum o yüzden ayak uyduramiyorum ondan acaba bıraksam mi dedimKendini de yormadan Kalsan mi salata ye akşam mesela onlarin gözünün icine baka baka çok zevkli inan . Benim kocam da yemez sebze yemeği falan ben artık saldim
Üzerine ay cekirdegi kabak cekirdegi evde ne varsa bazen peynir bazen tavuk ne varsa koy o zaman doyurucu oluyor
Olsun Ben de çok yapamiyorum ama yemene bir öğün bile dikkat etsen faydali olur . Sadece akşam salataBen spor yürüyüş vs yapamıyorum o yüzden ayak uyduramiyorum ondan acaba bıraksam mi dedim
Tek başıma birşeyler yapmaya çalışsam mi diye
Ay spor bende genelde yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum sadece. Çok çok nadir yaparım sporBen spor yürüyüş vs yapamıyorum o yüzden ayak uyduramiyorum ondan acaba bıraksam mi dedim
Tek başıma birşeyler yapmaya çalışsam mi diye
Grupta egzersiz ve yürüyüş olduğu için uyum saglayamadimAy spor bende genelde yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum sadece. Çok çok nadir yaparım spor
Tamam canım nasıl istersen. Dikkat et kendine. Rabbim kalıcı şifalar versin. İnşallah sağlıkla huzurla hedefine ulaşırsınGrupta egzersiz ve yürüyüş olduğu için uyum saglayamadim
Birde uyku vs sorunu olunca yeme içme düzenim de gitti gruptan buradan o yüzden ayrılmak istiyorum
Diyeti tamamen bıraktım yemek yemeyecegim diyet gibi değilde kendi duzenime göre ilerlemek daha iyi gibi geldi
Esmusum hoş geldinnİyi akşamlar kızlar bende katılabilir miyim kilo aldım gidiyom tartilmaya da korkuyorum siz devam ediyormuşsunuz yeni gördüm![]()