• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Yarın anneme gideceğim o yüzden bugün spora abandım 🥵🥵
1 saat workout yaptım
Geberiyorum
Bacaklarım titriyor 😂

Eklentiler

• IMG_2014.webp
    IMG_2014.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 2
Rabb'im razı olsun canım
Kendini de yormadan Kalsan mi salata ye akşam mesela onlarin gözünün icine baka baka çok zevkli inan . Benim kocam da yemez sebze yemeği falan ben artık saldim

Üzerine ay cekirdegi kabak cekirdegi evde ne varsa bazen peynir bazen tavuk ne varsa koy o zaman doyurucu oluyor

Kendini de yormadan Kalsan mi salata ye akşam mesela onlarin gözünün icine baka baka çok zevkli inan . Benim kocam da yemez sebze yemeği falan ben artık saldim

Üzerine ay cekirdegi kabak cekirdegi evde ne varsa bazen peynir bazen tavuk ne varsa koy o zaman doyurucu oluyor
Ben spor yürüyüş vs yapamıyorum o yüzden ayak uyduramiyorum ondan acaba bıraksam mi dedim
Tek başıma birşeyler yapmaya çalışsam mi diye

Ben spor yürüyüş vs yapamıyorum o yüzden ayak uyduramiyorum ondan acaba bıraksam mi dedim
Tek başıma birşeyler yapmaya çalışsam mi diye
Olsun Ben de çok yapamiyorum ama yemene bir öğün bile dikkat etsen faydali olur . Sadece akşam salata

Bugünkü menü. Aralıklı oruca uydum
Sabah 9:30
Tam buğday ekmeğine tost (tavuk salamlı)
1 fincan kahve

Öğle 13:00
Yarım tabak keşkek

Akşam 17:00
1 kase çoban salata
Yarım su bardağı komposto

Ara
2 adet şeftali

Su 1 lt
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Ay spor bende genelde yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum sadece. Çok çok nadir yaparım spor
Grupta egzersiz ve yürüyüş olduğu için uyum saglayamadim
Birde uyku vs sorunu olunca yeme içme düzenim de gitti gruptan buradan o yüzden ayrılmak istiyorum
Diyeti tamamen bıraktım yemek yemeyecegim diyet gibi değilde kendi duzenime göre ilerlemek daha iyi gibi geldi

Daha akşam yemeği yiyemedim eşim 😬usta çağırdı çabuk biter gider diye :kızgın:mutfakta bir saattir çalışıyor çocuklara yemek yapmamıştım daha adam gitsin kocamın elimden çekeceği var :işsiz::işsiz::işsiz::KK11::KK62:

Back
X