- 8 Nisan 2017
- 57.801
- 313.101
- 698
Bende aynıyım gel kaderdaşım çay yanına yenebilecek ne kadar abur cubur varsa içinden geçtim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynıyım gel kaderdaşım çay yanına yenebilecek ne kadar abur cubur varsa içinden geçtim.

Tebrik ederim dutumKızlar hani demiştim ya cicili seksiyli küçük beden bi şort takım aldım ama içine giremiyorum diyeartık giriyorum
![]()
Ah tamam anladım teşekkürlerKural şöyle
70 kilo üzerindekiler için ay sonu -1.5 kg
70 kilo altındakiler -1 kg
Zayıflamaya engel rahatsızlığı olanlar 0.80 eksilme olmalı.
Bunun dışında listede nihai hedefler yazıyor. İstersen her ay değiştir.
Ölçülü yenirse uygun canım. Patates salatası çok uygun değil ama az yenebilir. Çorba salata ağırlıklı olursa daha güzel olurGünaydın kizlar akşam için ne yapabilirim bulgur pilavı çorba ya da çorba patates salatası menüye uygun mu sizce
Kız olur mu öyle şey bize karşı sorumlu değilsin ne yapsan kendine diyet dışıyim yazsan yeterli
Bir öğün bozunca bizim zıvanadan çıkışBende aynıyım gel kaderdaşım çay yanına yenebilecek ne kadar abur cubur varsa içinden geçtim.
![]()
Kız menüleri atinsanaaaBende aynıyım gel kaderdaşım çay yanına yenebilecek ne kadar abur cubur varsa içinden geçtim.
![]()
Ah görmemişim pardonDün akşam yazmıştım ikinizide etiketledim dün diyet disiydim![]()
AhahahahAh görmemişim pardon![]()
Ya çok fenaaa çıktım toparlamak lazım hemencikBir öğün bozunca bizim zıvanadan çıkış![]()
Al benden de o kadar minik. Yarın bir de arkadaşımla buluşacağım. En azından yürümüş olurumYa çok fenaaa çıktım toparlamak lazım hemencik![]()
İnşallah chocom ben bu gün hiç egzersiz yürüyüş hiç birsey yapamadımAl benden de o kadar minik. Yarın bir de arkadaşımla buluşacağım. En azından yürümüş olurum
Merak ettim lahana cacigini çiğ beyaz lahanadan mi yapıyorsun?