• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bence koymalısın. Ben 69 dedim ama fazla koymuş olabilirim. 70 daha gerçekçi. Olsun çıktı bir kere. 69 diyorum 🤲

Afiyet olsunnnn tatlıyı diyet yeme mutluluğun peki 😂🩷 günahı da yok diyorsun

@asliogretmen 1 uyarı var canım nerelerdesin

Ayağına sağlık pembişim harikasın

Şu an ya hafif yürüyüş yapılabilir. O da olmazsa bacağı bükmeden kaldır indir egzersizleri. Bel kol karın egzersizleri olabilir. Yapmak istediğin için söyledim tabi yoksa egzersizden mazeretli sayarım canım. Geçmiş olsun Esmusum Allah şifa versin
Yapmak istiyorum ama çok agriyo dün akşam yuruyemedim bile evin içinde bu ara biraz üstüne gitmeyim diyorum inşallah geçerse biraz o zaman baslarim

Eklentiler

• IMG_1553.webp
    IMG_1553.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 0
Ay kızlar maşallah diyeyim kendime sıkılasmis hissediyorum 4 gündür aralıksız pilates yaptım 10 dk da olsa ihmal etmedim inşallah böyle devam ederim sağlık sıhhatine bişey olmaz tam modumu yakalıyorum bişey oluyor hep

Kız sen naazara mi geldin çok iyi gidiyordun bu aralar hepimiz bozduk😓
Sen onun öyle demesine bakma aşkım böyle diyet dışı bir haftanın üstüne yıldız olmuştu kendisi 🫡 anlıyoruz ki bizim diyet dışımızla onunki bir değil. Tabi belli olmaz TheDandelion TheDandelion yine şaşırt bizi

Back
X