- 16 Aralık 2019
- 22.001
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.707
- 598
- 32
Valla öyle olsuAfiyet olsunnnn tatlıyı diyet yeme mutluluğun pekigünahı da yok diyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla öyle olsuAfiyet olsunnnn tatlıyı diyet yeme mutluluğun pekigünahı da yok diyorsun
73 varımdır diye düşünüyorum. Ama şişlik de bindi bence. Bakalım. ne yiyeceksem sabahtan yedim. 1 de bitirdim. Yarına kadar yememŞuan kaçsın canm ben 81 im şuan yılbaşına kadar hedefim 78 3 kg verilir heralde
Bende bir kabak çorbası mi yapayım diyorum kriz olur muyum acaba73 varımdır diye düşünüyorum. Ama şişlik de bindi bence. Bakalım. ne yiyeceksem sabahtan yedim. 1 de bitirdim. Yarına kadar yemem
Sabah doyurucu yediysen kriz olmazsın. Yanına yoğurt salatada olabilirBende bir kabak çorbası mi yapayım diyorum kriz olur muyum acaba
Yok yemedim valla ince bir dilim kek yedim kahveyle sadeceSabah doyurucu yediysen kriz olmazsın. Yanına yoğurt salatada olabilir
Yapmak istiyorum ama çok agriyo dün akşam yuruyemedim bile evin içinde bu ara biraz üstüne gitmeyim diyorum inşallah geçerse biraz o zaman baslarimBence koymalısın. Ben 69 dedim ama fazla koymuş olabilirim. 70 daha gerçekçi. Olsun çıktı bir kere. 69 diyorum
Afiyet olsunnnn tatlıyı diyet yeme mutluluğun pekigünahı da yok diyorsun
@asliogretmen 1 uyarı var canım nerelerdesin
Ayağına sağlık pembişim harikasın
Şu an ya hafif yürüyüş yapılabilir. O da olmazsa bacağı bükmeden kaldır indir egzersizleri. Bel kol karın egzersizleri olabilir. Yapmak istediğin için söyledim tabi yoksa egzersizden mazeretli sayarım canım. Geçmiş olsun Esmusum Allah şifa versin
Aynen hiç zorlama o zaman canımYapmak istiyorum ama çok agriyo dün akşam yuruyemedim bile evin içinde bu ara biraz üstüne gitmeyim diyorum inşallah geçerse biraz o zaman baslarim
O zaman kriz gelebilir. Ama dayanırım dersende detosk olur tartıya iyi yansırYok yemedim valla ince bir dilim kek yedim kahveyle sadece
Saliyi attim kuzum çarşamba diyet dışı adım 7.1 KTheDandelion tatlım salı Çarşamba menüsü gelmedi
Attim Saniyorum atmamisim ama anlamadim diyet dışı sali daTheDandelion tatlım salı Çarşamba menüsü gelmedi
Sütlü kahve içtim bakayım inşallah dayanırımO zaman kriz gelebilir. Ama dayanırım dersende detosk olur tartıya iyi yansır
TamamdırAttim Saniyorum atmamisim ama anlamadim diyet dışı sali da![]()
Kız sen naazara mi geldin çok iyi gidiyordun bu aralar hepimiz bozdukSaliyi attim kuzum çarşamba diyet dışı adım 7.1 K
Sen onun öyle demesine bakma aşkım böyle diyet dışı bir haftanın üstüne yıldız olmuştu kendisiKız sen naazara mi geldin çok iyi gidiyordun bu aralar hepimiz bozduk![]()