• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ay kızlar maşallah diyeyim kendime sıkılasmis hissediyorum 4 gündür aralıksız pilates yaptım 10 dk da olsa ihmal etmedim inşallah böyle devam ederim sağlık sıhhatine bişey olmaz tam modumu yakalıyorum bişey oluyor hep
Maşallah canım 💪 yaptıkça daha mutlusun bak. Diyette de aynısı. Bırakınca çok mutsuz oluyorum
60 kg olduğum fotoğraflarda ellerim bile daha güzel kızlar uygulama anı gönderiyor arada 🥲
Evettt çok şey değişiyor ya. Benimde gözlerim büyüyor

espressoc espressoc Chocolita Chocolita
IMG_2196.webp
IMG_2197.webp

Eklentiler

• IMG_2190.webp
    IMG_2190.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_2194.webp
    IMG_2194.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_2195.webp
    IMG_2195.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 5
Sen onun öyle demesine bakma aşkım böyle diyet dışı bir haftanın üstüne yıldız olmuştu kendisi 🫡 anlıyoruz ki bizim diyet dışımızla onunki bir değil. Tabi belli olmaz @TheDandelion yine şaşırt bizi
Doğru diyorsun o bizim yildizlarimizdan biri 🥰

Maşallah canım 💪 yaptıkça daha mutlusun bak. Diyette de aynısı. Bırakınca çok mutsuz oluyorum

Evettt çok şey değişiyor ya. Benimde gözlerim büyüyor
Gram bile verse insan çok mutlu oluyor ve o sıkılaşma hissi tempoyu kaybetmem inşallah

İyi akşamlar
Niyetliydim bugün sahur yok
İftarda şehriye çorbası 4 kaşık mantı 4-5 adet kabak gülü dolma kırmızı lahana salatası
Yeşilçay bir tane ceviz azcik kabak çekirdeği
Türk kahvesi maden suyu içecem birazdan
Suyumu içiyorum yarın da niyetli olacam inşallah bu yediklerimle☺️ Chocolita Chocolita espressoc espressoc

İyi akşamlar
İftarda şehriye çorbası 4 kaşık mantı 4-5 adet kabak gülü dolma kırmızı lahana salatası
Suyumu içiyorum yarın da niyetli olacam inşallah bu yediklerimle☺️ Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Allah kabul etsin canım 🌸

İyi akşamlar
Allah kabul etsin ben hâlâ baslayamadim

Merhaba kızlar
Kaç gündür griptim küçük kızımda öyle dün şiddetli ağrı boğaz ağrısı başladı büyük kizimda gece öksürükten uyuyamadi okula gitmedi burnuda akıyor ma aile sağlık ocağına gittik sabah üç poset ilacla döndük

Antibiyotik burun spreyi alerji ilaçları soğuk algınlığı ilac vs

Sırt agrim geçmiyor bi türlü sizde dikkat edin çok ağır bu nasıl bir virusse

Menüm

Sabah 10:45
Yulaf omlet yeşillik peynir

Öğlen bir bardak kefir biraz kuruyemiş

Ara sade türk kahvesi iki hurma

Akşam 18 00
4 kaşık kıymalı menemen bir dilim tm buğday ekmeği bı kepce yayla çorbası salata

Spor yok
espressoc espressoc

Merhaba kızlar
Kaç gündür griptim küçük kızımda öyle dün şiddetli ağrı boğaz ağrısı başladı büyük kizimda gece öksürükten uyuyamadi okula gitmedi burnuda akıyor ma aile sağlık ocağına gittik sabah üç poset ilacla döndük

Antibiyotik burun spreyi alerji ilaçları soğuk algınlığı ilac vs

Sırt agrim geçmiyor bi türlü sizde dikkat edin çok ağır bu nasıl bir virusse
Geçmiş olsun canım geldi mi kolay kolay gitmez zaten

İyi geceler kızlar buraya çok bakamıyorum bu aralar Kusuruma bakmayın
Sabah omlet bir dilim peynir 5-6 tane zeytin 3 tane kuru erik 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi bir tane warsa 3 tane kapya biber

Ara öğün bir kase şehriye çorbası yanına bir tane wasa, 4-5 tane de Hurma yedim

Akşam canım kısır çekti bir tabak kısır yedim
Su miktarını bir buçuk litre
Adım 4.9k

Reglim başlamasına bir gün var tartıdan hiç umudum yok ama gene diyet listesine Uyumaya çalışıyorum regl dönemimden sonra belli olur inşallah😂 Bir de Ben geçenlerde düğüne gitmiştim şimdi oradaki fotoğraflar geldi bana kendimi Gerçekten hiç iyi hissetmiyorum asıl motive olmam gerekiyor O fotoğraflara baktığım da En azından Yeni yıla kadar şöyle bir 5-6 kilo verebilsem Yaza kadar istedim kiloya ulaşırım diye düşünüyorum🥺
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Bu haftaki denge egzersizleri tamam ✅
Yarın tartı günümüz ✨
Beslenmede de yeni haftaya girmiş oluyoruz.
Sıfır Şeker Haftası ☘️
Çikolata bisküvi paketli gıda yok

28 Kasım Yıldızlar Ligi

⭐ E Esmusum ⭐
⚔️
⭐ asliogretmen asliogretmen ⭐

Sıfır şeker mükemmel. Kızlar ben bugün çaya attığım şekerleri ölçmek için bir kaba attım. 10 bardak içsem 10 kaşık dedim kaseye 10 kaşık şeker koydum bayağı şeker oldu😱

Back
X