Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canımAy kızlar maşallah diyeyim kendime sıkılasmis hissediyorum 4 gündür aralıksız pilates yaptım 10 dk da olsa ihmal etmedim inşallah böyle devam ederim sağlık sıhhatine bişey olmaz tam modumu yakalıyorum bişey oluyor hep
Evettt çok şey değişiyor ya. Benimde gözlerim büyüyor60 kg olduğum fotoğraflarda ellerim bile daha güzel kızlar uygulama anı gönderiyor arada![]()
Bende öyleyim biliyo musunEki Görüntüle 3679138
Başladık bakalım kimseyle konuşmadan kaç dk yapacağım birileriyle konusmayinca vakit geçmiyor![]()
Doğru diyorsun o bizim yildizlarimizdan biriSen onun öyle demesine bakma aşkım böyle diyet dışı bir haftanın üstüne yıldız olmuştu kendisianlıyoruz ki bizim diyet dışımızla onunki bir değil. Tabi belli olmaz @TheDandelion yine şaşırt bizi
Bu hafta bende çok dikkat ettim ya inşallah güzel sonuç alırımBende öyleyim biliyo musundiyet dışına da çıkmamaya çalıştım bakalım kaç gelecek
Gram bile verse insan çok mutlu oluyor ve o sıkılaşma hissi tempoyu kaybetmem inşallahMaşallah canımyaptıkça daha mutlusun bak. Diyette de aynısı. Bırakınca çok mutsuz oluyorum
Evettt çok şey değişiyor ya. Benimde gözlerim büyüyor
Allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin ben hâlâ baslayamadim
Sağol canim başlarsın inşallah bi başladın mı zaten alisiyonAllah kabul etsin ben hâlâ baslayamadim
Sağol canımAllah kabul etsin canım![]()
Geçmiş olsun canım geldi mi kolay kolay gitmez zatenMerhaba kızlar
Kaç gündür griptim küçük kızımda öyle dün şiddetli ağrı boğaz ağrısı başladı büyük kizimda gece öksürükten uyuyamadi okula gitmedi burnuda akıyor ma aile sağlık ocağına gittik sabah üç poset ilacla döndük
Antibiyotik burun spreyi alerji ilaçları soğuk algınlığı ilac vs
Sırt agrim geçmiyor bi türlü sizde dikkat edin çok ağır bu nasıl bir virusse
Sıfır şeker mükemmel. Kızlar ben bugün çaya attığım şekerleri ölçmek için bir kaba attım. 10 bardak içsem 10 kaşık dedim kaseye 10 kaşık şeker koydum bayağı şeker olduBu haftaki denge egzersizleri tamam
Yarın tartı günümüz️
Beslenmede de yeni haftaya girmiş oluyoruz.
Sıfır Şeker Haftası
Çikolata bisküvi paketli gıda yok
️
️