• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

17 sinde izne ayrılmıştım 18 i doğum günümdü maalesef hastayım diye de çok kutlayan oldu 3 gün kutlama ile geçti 🥹🥹🥹 dün tartılmıştım düne göre 800 gram vermişim yine ama aranıza eksiyle geldim çok üzgünüm daha iyisi olacak inşallah

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

%-1.93 önceki kilom 85.15 ti şimdi ise görseldeki

Eklentiler

• IMG_4072.webp
    IMG_4072.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 8
17 sinde izne ayrılmıştım 18 i doğum günümdü maalesef hastayım diye de çok kutlayan oldu 3 gün kutlama ile geçti 🥹🥹🥹 dün tartılmıştım düne göre 800 gram vermişim yine ama aranıza eksiyle geldim çok üzgünüm daha iyisi olacak inşallah

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

%-1.93 önceki kilom 85.15 ti şimdi ise görseldeki
Listedeki son kilona göre + denge egzersizi gelir canım. Sorun değil hepimiz yaşıyoruz bunları. Halledersin. Ama şu var, 2. Uyarıda izne çıkmıştın. Bu hafta izinden döndükten sonra sadece salı ve perşembe menüleri geldi. Menüleri vakitli göndermeye özen gösterirsek güzel olur. Uyarı sildirmek içinde yüzlerde ilk 3 e girmek veya bu haftaki beslenme programına en az 5 gün uyum sağlamak gerekir. Sıfır şeker haftasına girdik. Egzersiz yarım puan edip beslenme puanına eklenir

Son düzenleme:
Ulaşırsın canım. Yıllardır yediğimiz şeylere biraz dikkat edeceğiz. Komple bırakmak da değil. Biraz terbiye edeceğiz. Gözünde büyütme canım. Yeni yıla kadar 4 kg hedefledim bende

Bu hafta beni mahfetti Annemlerle olduğum haftalarda + ile dönüyorum ona moralim bozuluyor. Kahvaltı sıkıntı değil ama akşam yemeklerini ben geldim diye hafif tutamıyor benimde diyet gidiyor. Ama ödemim çok fazla onu hissediyorum onu atsam 4-5 kilo rahat gidecek gibi hissediyorum 🙂😇

Öyle halsizim ki sürekli yatmak istiyorum ama ne mümkün
Akşama hamsi aldım onları temizleyeceğim salatayı yaptım biraz uzanayim dedim
Akşam menüsü
Fırında hamsi salata
Çocuklara makarna kızlar hamsi yiyor oğlum yemiyor ölmüş ben onu yemem diyor 😂😂

Back
X