Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TebriklerGeçen hafta 66.4
Bu hafta 65.65
Eksi 0.75 kg
Yüzde 1.1
Evet ciplak tartildim![]()
Listedeki son kilona göre + denge egzersizi gelir canım. Sorun değil hepimiz yaşıyoruz bunları. Halledersin. Ama şu var, 2. Uyarıda izne çıkmıştın. Bu hafta izinden döndükten sonra sadece salı ve perşembe menüleri geldi. Menüleri vakitli göndermeye özen gösterirsek güzel olur. Uyarı sildirmek içinde yüzlerde ilk 3 e girmek veya bu haftaki beslenme programına en az 5 gün uyum sağlamak gerekir. Sıfır şeker haftasına girdik. Egzersiz yarım puan edip beslenme puanına eklenir
Her kesede yarım Kilo GarantiTebrikler
Keselemek fayda ediyosa bende hiç durma keselesem kendimi gider mi ki![]()
Ulaşırsın canım. Yıllardır yediğimiz şeylere biraz dikkat edeceğiz. Komple bırakmak da değil. Biraz terbiye edeceğiz. Gözünde büyütme canım. Yeni yıla kadar 4 kg hedefledim bende
Keselendikce vücudumu yara yaparım yazmayın arkadas böyle öneriler aklımızla oynamayın.Her kesede yarım Kilo Garanti![]()
Abartmiyorum ya hamam ya evde küvete biraz da tuz atin kilolardan ve ölü derilerden kurtulun üstüne de rahatlama garantiKeselendikce vücudumu yara yaparım yazmayın arkadas böyle öneriler aklımızla oynamayın.
![]()
Ay çok vermemisim ya hep o makarna yüzünden