Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun yatılı misafir zor gelende yabancıysaBugün yatılı misafirim gelecek bugün menüsünü akşam atamazsam haber vereyim ben kaçıyorum hazırlık yapmam lazım sabahtan başlayacağım işlere..kendinize cici bakın![]()
Yok yok ablam geliyor .geçen hafta diğer kız kardeşim ve annem vardı bu sefer onlar inşallah bir 3-5 ay gelen gidenim olmaz yatılıAllah yardımcın olsun yatılı misafir zor gelende yabancıysa
Bende son aylar çok yatılı aldım eşimin halası falan geldi uzaktan ay çok zordu yaYok yok ablam geliyor .geçen hafta diğer kız kardeşim ve annem vardı bu sefer onlar inşallah bir 3-5 ay gelen gidenim olmaz yatılıben 3 gidiyorsam onlar 1 geliyor pek iyi oluyor
Bird3 benim hep böyle olur aylarca gelen giden olmaz (yatili) bir geldi mi arka arkaya gelir tüm misafirlik![]()
Kendi ailen olunca rahat oluyor tabiiYok yok ablam geliyor .geçen hafta diğer kız kardeşim ve annem vardı bu sefer onlar inşallah bir 3-5 ay gelen gidenim olmaz yatılıben 3 gidiyorsam onlar 1 geliyor pek iyi oluyor
Bird3 benim hep böyle olur aylarca gelen giden olmaz (yatili) bir geldi mi arka arkaya gelir tüm misafirlik![]()
Sağol. Kendimi temizliğe verdim. Ağzıma içecek hariç bişey koymuyorum. Doğru yolu buldumAfiyet olsun yiite