Hazır olduğunuzu nasıl anladınız?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kızlar benim kafam bayağı karışık..
Bi ilişkim var henüz tazeyiz. Ben daha önce cinsel bir birliktelik yaşamadım.
Ama bu adamı seviyorum ve arzuluyorum da aslına bakarsanız. Her şey güzel de gidiyor.
Saygılı ve iyi biri.

Kendi kafamda birlikte olmaya karar veriyorum sonra fikrim tekrar değişiyor.
Sizce buna nasıl hazır hissedilir?
O istiyor diye değil, ben istiyorum diye olsun istiyorum.
Ama onun isteği beni duygusal anlamda manipüle mi ediyor anlayamıyorum.
Siz nasıl hazır hissettiniz? O hazırlık hissi geliyor mu yani?

Ayrilma ihtimalinizi bir dusun kafanda senaryoyu kur bakalim.
İliski yasadik, cok seviyoruz ayrilmayiz kafasinda degilseniz. Sonrasinda yasadiklarinizi hazmedip arkasinda durabilecekseniz hazirsinizdir.

Sakin karsidaki erkegin sevgisine guvenip, ayrilmayacaginiza guvenip birsey yaşamayin.

Yapmayın bence. Çünkü emin değilsiniz kafanız karışık, sonradan pişman olursunuz.

şuan ben de yapmamayı düşünüyorum emin olmadığum için.
Ama merak ediyorum o “eminlik” nasıl gelir?
Sonuçta Türkiye’de yaşıyoruz, ister istemez bazı kodlar yüklenmiş oluyor yetiştirilme tarzımızdan dolayı. Acaba diyorum bunlar mı durduruyor beni...

Bu kadar mevzu olamaz bu konu. Olsak mı olmasak mı ? Haşin mi olur dalga mı geçer, bakire diye bağlanır mı ? İki kişi karşılıklı arzuludur hiçbişey engel olmaz yaşanır ya da bu kadar soru işareti var ise yaşanmaz, yaşanmamalıdır.

aslında o konuyu açtıktan sonra konuştum. Bana “senin bedenin, kararına tamamen saygı duyuyorum. Bakire olmaman seni daha az değerli yapmayacağı gibi bakire olman da daha değerli yapmaz. Bileğindeki çizikten farksız bir şey bu.” Dedi ve gayet saygıyla karşıladı.
Ben oldukça rahatladım
Ama hâlâ kafamda bir soru işareti var. farkında olmadan manipüle mi oldum sizce?

Yahu neden birlikte olmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi bırakın sevin sevilin birbirinizi tanıyın .illa yatak için içine girmeli mi .Tabiki bir ihtiyaçtır anlarım ama kimseye de lafım yok ama kadın olarak bunun sıkıntısını yine siz çekeceksiniz .Aileniz toplumu da göz ardı etmeyin . Bilemiyorum belki eski kafaliyim ama bence bir birlikte yatak mevzu olmamalı birlikte iyi zaman geçirmek Esas olmalı .Bundan sonrasi ne olacak ne olmalı hayatınız nerede .Yahu hala bana ters evlenmeden böyle şeyler .Zar mevzu değil boşandım hala öyle düşünüyorum.

Söylediklerinde haklı elbette ama evet manipüle olmuşsunuz gibi geliyor bana, ama bu burda anlattıklarınızdan değil de çoğunlukla anlatmadıklarınızdan kaynaklı gibi de geliyor:) Evet sizin bedeniniz sizin kararınız ancak kafanızda soru işaretleri varken yapmayın derim

Buraya sorduguna gore hazir degilsin
Buradan fikir alınıp yapılacak iş degil ki bu

Sahsen hazir olmadiginizi düsünüyorum. Sahsen nikah olana dek. Bazi seyleri yasamak sevdiginden emin olduktan sonra (iki taraf icin gecerli) yasamak bana göre daha güzel. Din, sosyal cevre felan bir kenara: hersey her insanla paylasilmaz bana göre. Kisisel bir tercihtir tabi

Kkda o kdr cok konu var ki ilişki yasadıktan sonra bunun arkasında olamayan psikolojisi kaldırmayanlar.. Bu ilişkisi bitiriyor baska biriyle olmak içinde diktirmek için merkez arıyorlar. Üstüne birde hamile kalma korkuları oluyor. Hiç unutmuyorum üzerinden 6 ay geçmiş dra sayısız gitmiş biri hala hamile olabilir miyim diye soruyordu.. Bununla ilgili ana topicleri okuyabilirsin
Kısacası ben evlilik oncesi ilişkiyi tasvip etmiyorum. Özellikle ayrılıktan sonra kızlar kaldıramıyor bu durumu.

Sakın yapma çok pişman olursun ben asla yapmam evlenmeden ne blym oyle yetiştirildim ve bence çok özel bir durum nikahlı biriyle yaşanmalı

Benim için hazır olmak gib bir durum yoktu aslında çok. Seksin abartıldığı kadar özel bir durum olmadığını, gereksiz tabulaştırıldığını düşünürdüm hep. Böyle olunca insanların beklentileri de yükledikleri anlam da çok büyük oluyor. Ama yine de sevdiğim değer verdiğim biriyle yaşamak istiyordum. Uzun zamandır tanıdığım, çok sevdiğim sevgilimle ilişkimizin 2. Ayında yaşadık sanırım, ilkinin tarihini açıkçası tam hatırlamıyorum. 6 yıldır da sevgiliyiz. Ayrılsak da çok umrumda olmaz bu olay. Hiç olmaz hatta. Siz de böyle hissediyorsanız hazırsınızdır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…