Kızlar benim kafam bayağı karışık..
Bi ilişkim var henüz tazeyiz. Ben daha önce cinsel bir birliktelik yaşamadım.
Ama bu adamı seviyorum ve arzuluyorum da aslına bakarsanız. Her şey güzel de gidiyor.
Saygılı ve iyi biri.
Kendi kafamda birlikte olmaya karar veriyorum sonra fikrim tekrar değişiyor.
Sizce buna nasıl hazır hissedilir?
O istiyor diye değil, ben istiyorum diye olsun istiyorum.
Ama onun isteği beni duygusal anlamda manipüle mi ediyor anlayamıyorum.
Siz nasıl hazır hissettiniz? O hazırlık hissi geliyor mu yani?
O değil de üzerine bu kadar düşünüp stres yüklediğiniz herhangi bi aktiviteden keyif almanız mümkün değil ya. Aynı adam ve aynı sevişme ihtimali üzerine aynı hafta içinde iki tane konu açılmaz ki...
Bu konulara elinizde kıymetli bi şey varmış da biri sizi dolandırıp onu elinizden almaya çalışıyomuş gibi yaklaşılmaz;üzerine eylem planları, kâr zarar bilançoları yapılacak bi konu değil bu.
Hayır ne yapacaksanız ki; adama sözleşme mi imzalatacaksınız? İyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta, ölüm bizi ayırana ya da ben seni hayatımdan şutlayana kadar beni sevmen ve maddi ve manevi olarak desteklemen karşılığında ben de seninle 30 Ocak 2021 tarihinde saat 22:00'den başlamak kaydıyla düzenli olarak sevişeceğim gibi bi şey mi yazıp imzalamalı

Bi dakika, bazı çevreler için evliliğin tanımı gibi oldu bu da... Sahi bu mantaliteyle başlayan evliliklere sonunda ne olduğunu biliyosunuz di mi?
Neyse konuyu dağıtmayayım, eğer ömürlük sözleşmeler, bozulmaz yeminler vs. beklemeden sadece karşınızdaki insana bakıp fiziksel ve duygusal olarak ben bu insanı istiyorum diyosanız, bi gün yollarınız ayrılsa bile o gün o şartlarda bu doğru bi karardı ya da yanlış karardı ama insan da yanlışlarıyla büyüyo işte deyip geçebilecekseniz, bunun iki kişilik bi konu olduğunun farkındaysanız ve üçüncü kişilerin bu yaşanmışlığa burnunu sokma çabalarına karşı kendinizi savunmasız hissetmeyecekseniz, kafanıza girmelerine izin vermeyecekseniz hazırsınızdır. Değilseniz değilsinizdir. İki hal de dünyanın sonu değil.