Hazır olduğunuzu nasıl anladınız?

şuan ben de yapmamayı düşünüyorum emin olmadığum için.
Ama merak ediyorum o “eminlik” nasıl gelir?
Sonuçta Türkiye’de yaşıyoruz, ister istemez bazı kodlar yüklenmiş oluyor yetiştirilme tarzımızdan dolayı. Acaba diyorum bunlar mı durduruyor beni...
Valla ben pek aşıktım ayrilacaksam da sonucta bu özel olayı onla yaşayayım diye düşündüm.
Sonuc olarak 9 senedir birlikteyiz son 6 yıldır da evliyiz.
Doğru olduğunu hissediyorsanız, dogrudur

İlişkinin başındaysan uzun süredir tanışmıyorsan bence yapma derim. Sonuçta o ilk zamanlar geçtikten sonra insanlar değişebiliyor. O yüzden zamana bırak.

Kızlar benim kafam bayağı karışık..
Bi ilişkim var henüz tazeyiz. Ben daha önce cinsel bir birliktelik yaşamadım.
Ama bu adamı seviyorum ve arzuluyorum da aslına bakarsanız. Her şey güzel de gidiyor.
Saygılı ve iyi biri.

Kendi kafamda birlikte olmaya karar veriyorum sonra fikrim tekrar değişiyor.
Sizce buna nasıl hazır hissedilir?
O istiyor diye değil, ben istiyorum diye olsun istiyorum.
Ama onun isteği beni duygusal anlamda manipüle mi ediyor anlayamıyorum.
Siz nasıl hazır hissettiniz? O hazırlık hissi geliyor mu yani?
O değil de üzerine bu kadar düşünüp stres yüklediğiniz herhangi bi aktiviteden keyif almanız mümkün değil ya. Aynı adam ve aynı sevişme ihtimali üzerine aynı hafta içinde iki tane konu açılmaz ki...

Bu konulara elinizde kıymetli bi şey varmış da biri sizi dolandırıp onu elinizden almaya çalışıyomuş gibi yaklaşılmaz;üzerine eylem planları, kâr zarar bilançoları yapılacak bi konu değil bu.

Hayır ne yapacaksanız ki; adama sözleşme mi imzalatacaksınız? İyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta, ölüm bizi ayırana ya da ben seni hayatımdan şutlayana kadar beni sevmen ve maddi ve manevi olarak desteklemen karşılığında ben de seninle 30 Ocak 2021 tarihinde saat 22:00'den başlamak kaydıyla düzenli olarak sevişeceğim gibi bi şey mi yazıp imzalamalı :KK53: Bi dakika, bazı çevreler için evliliğin tanımı gibi oldu bu da... Sahi bu mantaliteyle başlayan evliliklere sonunda ne olduğunu biliyosunuz di mi?

Neyse konuyu dağıtmayayım, eğer ömürlük sözleşmeler, bozulmaz yeminler vs. beklemeden sadece karşınızdaki insana bakıp fiziksel ve duygusal olarak ben bu insanı istiyorum diyosanız, bi gün yollarınız ayrılsa bile o gün o şartlarda bu doğru bi karardı ya da yanlış karardı ama insan da yanlışlarıyla büyüyo işte deyip geçebilecekseniz, bunun iki kişilik bi konu olduğunun farkındaysanız ve üçüncü kişilerin bu yaşanmışlığa burnunu sokma çabalarına karşı kendinizi savunmasız hissetmeyecekseniz, kafanıza girmelerine izin vermeyecekseniz hazırsınızdır. Değilseniz değilsinizdir. İki hal de dünyanın sonu değil.

Ama bu adamı seviyorum ve arzuluyorum da aslına bakarsanız. Her şey güzel de gidiyor.
Saygılı ve iyi biri.

Planli olan bir şey değil bu.Oyle bir ortam olur gerçeklesir.Tabi bence evliliginize saklasaniz daha iyi olur ama madem var kafanızda o ortam olunca anlarsiniz zamanini.

Saygılı ve iyi biri.

İste nikah koyunca hazırız yapabiliriz diye düşündüm yaptık

ben bunun anlaşma gibi ben istiyorum sende istiyor musun diye planlanması ve buluşulup uygulanmasını mantıklı bulmuyorum :-) zaten bu anlık olan bir şeydir, o an oraya kadar gelip devam etmek istiyorsan edersin. ama senin hazır olduğunu düşünmüyorum hatta fazlasıyla sevgilinin etkisindesin ve o istediği için hayır demek istemiyorsun ama emin de değilsin.pişman olan çok arkadaşım var diğer konunda da yazmıştım bence ertelemelisin bu düşüncelerini biraz

Geri kafalılık gibi değil aslında hatta kimseyi yargılamayan, herkese saygı duyan biriyim hatta bu düşüncelerime bile çoğu arkadaşım şaşırır :)

Ben herşeyin vakti olduğunu düşünüyorum yani bazen büyüsü kaçar, sevgililik bana göre tanıma evresi, güzel hoş zaman geçirilen ve dolu dolu geçen zaman ama cinsellikte yaşanınca her şey tüketiliyor o bana göre farklı bi evre ve sevgililik boyutu değişir yani kısıtlı görüşme zamanında iş cinselliğe döner ve mutsuz olursun bence, ben olurdum en azından :)

Senin de emin olduğunu düşünmüyorum yoksa şüphen olmazdı bence en azından ertelemelisin herkes evlenmeden birliktelik yaşamasın kafasında değilim açıkcası çok uzun yıllar birlikte olanlar var tabi yaşanıyordur normal. Çünkü Zaten onlarda sevgililik, ilk heyecanlar konumundan başka konuma geçmişlerdir.

Hızlı hızlı herşeyi tüketmeyin zamana yayın ❤️🌸

Saygılı ve iyi biri.

Cinsel ilişkinin izlediğin dizilerdeki gibi olucağini düşünme. Iliski oluyor ve sonrasinda herşey kafada sifirlaniyor. 'Değermiydi?' Diye soru da soracaksin hatta kendine. Ben evlenmeden eşime hiç yanakdan bile opdurmedim. Dinim gereyi hem de kendi vicdanim rahat olmazdi. Siz de bedeninizi evleneceyiniz kişiye saklayin. Anlik bir heves uğruna dunyanin en guzel duygusu olan ilk gece heyecanini mahvetmeyin. Benim için duğun gecesinin yeri ap ayri 😍 Ayrilsaniz başkasiyla evlenseniz ve o adam bunu sorun ederse evliliyin sarsilir. Sen biriyle ilişki yaşamişsin ama eşin kafasinda bin bir turlu senaryo kurar yani diyeceyim o ki nefsine yenik düşme. Hem ilişkiden sonra erkeklerde ' elde ettim' kafasi oluşuyor ve artik heyecani kalmiyor. Bazilarinda tabi

Ilişki yasamak böyle sorgu sualle danışma ile olacak birşey değil ki . Siz böyle bir şey yaşamayın, pişman olursunuz.

aslında o konuyu açtıktan sonra konuştum. Bana “senin bedenin, kararına tamamen saygı duyuyorum. Bakire olmaman seni daha az değerli yapmayacağı gibi bakire olman da daha değerli yapmaz. Bileğindeki çizikten farksız bir şey bu.” Dedi ve gayet saygıyla karşıladı.
Ben oldukça rahatladım
Ama hâlâ kafamda bir soru işareti var. farkında olmadan manipüle mi oldum sizce?
E o zamn sabretsin saygılıda karşıladıysa sizde tamm evlenince yaşarız dersiniz o zmn kendini belli eder sanırım

Back
X