Afiyet olsun. Adımın ekran görüntüsünü atar mısın canımİyi geceler hanımlar
Sabah,
2 tane yumırtayla çırpılmış yumurta
3 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çikolata
Ara öğün,
2 dilim kek
Akşam,
Bir tabak patates yemeği
7-8 kaşık mantı
Şu miktari, 1 lt çok içemedim
Adım, 7846 adım
Chocolita Bonus
Bugün adım sayım daha fazla da olabilir. İlk dışarı çıktığımda yanıma telefonu almadığım için bugün 10.000 adım yapmışımdır ama telefon saydığı bu kadar
Diğeri bendim canımSitede sorun olduğu için her şey 1 ay önceki haline dönmüş kızlar. İlk sayfadaki Listede 1 ay önceki şeklinde şu an güncel değil.
Kimler liste yıldızı seçilmişti ona bakacaktım. Yanlış hatırlamıyorsam birigidelimkaptan dı diğeri kimdi acaba. Kimse beni etiket yapabilir mi
Mune ablaya yazdım inşallah düzelir ilk sayfa
Yarın Yıldızlar Ligi yarışanları tartıyı özelden atmayı unutmasın
MerhabaSitede sorun olduğu için her şey 1 ay önceki haline dönmüş kızlar. İlk sayfadaki Listede 1 ay önceki şeklinde şu an güncel değil.
Kimler liste yıldızı seçilmişti ona bakacaktım. Yanlış hatırlamıyorsam birigidelimkaptan dı diğeri kimdi acaba. Kimse beni etiket yapabilir mi
Mune ablaya yazdım inşallah düzelir ilk sayfa
Yarın Yıldızlar Ligi yarışanları tartıyı özelden atmayı unutmasın
Canım 2 hafta önce 56.7 geçen hafta 55.8Arkadaşlar mune ablanın bir yazısını gördüm şimdi. 13 ocaktan sonra yapılan güncellemeler geri gelemiyor komple kaybolmuş.
Şimdi sizden ricam çektiğiniz tartı fotoğraflarını silmediyseniz eğer yarın son 2 haftalık tartı fotoğrafınıda paylaşır mısınız. Yani yarın güncel kilonuzla beraber son 2 kilonuzu da almam gerekiyor. 3 tartı oluyor.
Acquaa senin Başlangıç kilonu da almam gerekiyor çünkü Listede görünmüyorsun
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun. Adımın ekran görüntüsünü atar mısın canım
Arkadaşlar mune ablanın bir yazısını gördüm şimdi. 13 ocaktan sonra yapılan güncellemeler geri gelemiyor komple kaybolmuş.
Şimdi sizden ricam çektiğiniz tartı fotoğraflarını silmediyseniz eğer yarın son 2 haftalık tartı fotoğrafınıda paylaşır mısınız. Yani yarın güncel kilonuzla beraber son 2 kilonuzu da almam gerekiyor. 3 tartı oluyor.
Acquaa senin Başlangıç kilonu da almam gerekiyor çünkü Listede görünmüyorsun
Başka tartı yoktu değil mi canımBen tartı fotoğrafımı silmişim.
Başlangiç kilom 79.9
İlk hafta kilom 79.4 idi.
Son haftaki kilom yanlış olmuş. Tartıda 600 gr. eksiymişim, son kilom 104,1 imiş.MerhabaChocolita
Mune'a güncelleme sonrası oluşan sorunu iletmişsin, sağolasın.
13 Ocak sonrası eski mesajlarım güncelleme sonrası silinmiş görünüyor, böyle bir sorun da mevcut.
Eğer yarına kadar listedeki sorun düzelmezse diye eski tartı kilolarımı paylaşayım istedim:
*Gruba döndüğümde 104,6 kg ile başlamıştım.
*(18/01/2025) 1. hafta 104,7 kg ile tartıda 100 gr. artı gelmiştim.
*(25/01/2025) 2. hafta, yani geçen hafta da, 500 gr. vermiştim. Tartıda 104,2 kg idim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?