- 1 Eylül 2021
- 5.197
- 19.510
- 198
Canım 18 ocak 76.7Arkadaşlar mune ablanın bir yazısını gördüm şimdi. 13 ocaktan sonra yapılan güncellemeler geri gelemiyor komple kaybolmuş.
Şimdi sizden ricam çektiğiniz tartı fotoğraflarını silmediyseniz eğer yarın son 2 haftalık tartı fotoğrafınıda paylaşır mısınız. Yani yarın güncel kilonuzla beraber son 2 kilonuzu da almam gerekiyor. 3 tartı oluyor.
Acquaa senin Başlangıç kilonu da almam gerekiyor çünkü Listede görünmüyorsun
E Esmusum
Sismaniye
@gelgor
lila95
TheDandelion
gidelimkaptan
Sitede yapılan güncelleme sonrası birkaç sorun mevcutChocolita
Mune'a siz de iletebilir misiniz?
İlki, "Tüm Mesajlarım" bölümünde 14 Ocak tarihinden sitede güncelleme yapılan tarihe kadar olan mesajlarımız silinmiş (görünmüyor)
İkincisi, gün içerisinde yazdığım son mesajları "Tüm Mesajlarım" bölümünde göremiyorum. "Tüm Mesajlarım" bölümü, biz yeni bir mesaj yazdığımızda yenilenmiyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirimMune
Bildirimler özel mesaj bölümü yok bendeBildirimler gorunmuyor mu artik
Ben uygulamayı açtığımda karşıma büyük bir ekran geliyor. XenForo Community ile ilgili bir video.
Aşağılarda konu başlıklarını görüyor, oradan yazıları okuyorumChocolita Mune
Siteye giriş bölümü bende görülmüyor. Chrome'da da, Operada da denedim, durum hep aynı.
Dün zar zor aşağıdaki bölümden bir yol bulup siteye girebilmiştim.
Eğer tartı bildirimi yaparken de girişte sorun yaşarsam diye yazayım istedim, bana uyarı yazmayın diyeChocolita
Bildirimler de yukarıda görülmüyor. Üst bölüm bende tamamen iptal.
Dün gece bu sorun başladı.
Eki Görüntüle 3537386
Yok canım bende bilmiyorum inan ki. Uygulamayı yüklememiz gerekiyor sanırım yukarıda bir video var onu bir deneyelim. Bazı tarayıcılarda bu özellik olmayabilir diyor. Onlar ne yapacak onu da anlamadım. Şimdi bildirim gitmediği için etiket yaptığımız da göremez belkiChocolita bununla ilgili bir bilgin var mı? Üst bölüm bende tamamen iptal. Özel mesaj gönderme, bildirimler,siteye giriş vs hepsi iptal. Görünmüyor.
Sitede sorun olduğu için her şey 1 ay önceki haline dönmüş kızlar. İlk sayfadaki Listede 1 ay önceki şeklinde şu an güncel değil.
Kimler liste yıldızı seçilmişti ona bakacaktım. Yanlış hatırlamıyorsam birigidelimkaptan dı diğeri kimdi acaba. Kimse beni etiket yapabilir mi
Mune ablaya yazdım inşallah düzelir ilk sayfa
Yarın Yıldızlar Ligi yarışanları tartıyı özelden atmayı unutmasın
Evet. Yukarıda bir video çıkıyor onu yapabilen var mı?Ben özel mesaj ile gönderdim ama mesajlar kısmına şimdi giremiyorum bile
Bende de gözükmuyorBildirimler özel mesaj bölümü yok bendeMune
Ay canim ben bugun tarti oldugunu tamamen unuttum misafirim vardi hemen atiyorumArkadaşlar mune ablanın bir yazısını gördüm şimdi. 13 ocaktan sonra yapılan güncellemeler geri gelemiyor komple kaybolmuş.
Şimdi sizden ricam çektiğiniz tartı fotoğraflarını silmediyseniz eğer yarın son 2 haftalık tartı fotoğrafınıda paylaşır mısınız. Yani yarın güncel kilonuzla beraber son 2 kilonuzu da almam gerekiyor. 3 tartı oluyor.
Acquaa senin Başlangıç kilonu da almam gerekiyor çünkü Listede görünmüyorsun
E Esmusum
Sismaniye
@gelgor
lila95
TheDandelion
gidelimkaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?