Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Biraz adımlayıp dönecektim ev karışık. Okuldan arkadaşla karşılaştık. Laf lafı açtı, dedi ki bende önceden çok kiloluydum çok kötüydüm işte senin gibiydim. Sonradan zayıfladım. :)
Kısacası eve dönmüyorum yürüyüş yapıcam
O nasıl konuşma olmuş övmüş mü dövmüş mu beli değil benimde bugün görümcem geldi rahatsızlıklarim bir yana bide demezmi sen kilo almışsın benden büyük görünüyorsun neyse insan psikolojisini bozmak için var bazı insanlar

Kızlar selam herkese,

sanırım ben bu grup işini beceremedim. Yeni işim o kadar yogun ki asla vakit bulamıyorum. Sizinle kısa bi süre de olsa yol adım çok keyifliydi. Hepinizin hedefine ulaşmasını diliyorum :KK200::KK200::KK200::KK200:
Yeni işin hayırlı olsun canım bende kolaylıklar diliyorum 🩷 inşallah sende hedefine ulaşırsın

O nasıl konuşma olmuş övmüş mü dövmüş mu beli değil benimde bugün görümcem geldi rahatsızlıklarim bir yana bide demezmi sen kilo almışsın benden büyük görünüyorsun neyse insan psikolojisini bozmak için var bazı insanlar
Oda çok ayıp etmiş. Gerçekten kimse kimseyi düşünmüyor ya. Aslında keşke bugünde ne güzel moral verdin falan şakayla karışık lafını atmak lazım. Susup kendi kendimize söylenip üzülüyoruz böyle. Sen ne güzel kilo verdin biz biliyoruz. Ben başladığımdan beri 4 kilo verdim. Onlar ne bilecekler

Oda çok ayıp etmiş. Gerçekten kimse kimseyi düşünmüyor ya. Aslında keşke bugünde ne güzel moral verdin falan şakayla karışık lafını atmak lazım. Susup kendi kendimize söylenip üzülüyoruz böyle. Sen ne güzel kilo verdin biz biliyoruz. Ben başladığımdan beri 4 kilo verdim. Onlar ne bilecekler
Bir şarkı var hani siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz diye tamda öyle birşey herkesin yüzüne soyleyesim var 3 yaşındaki oğlumu ameliyat ettik bir hafta sonra enfeksiyon geçirdi bir ay boyunca kaldık hastahanede sonra hastahaneden dönerken kaza yaptık yoğun bakım falan oğlum bağırsak daralmasından tekrar yatışı verildi yemek bir yana stres bile yeter kilo almaya

Eklentiler

• 1000084593.webp
    1000084593.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000084655.webp
    1000084655.webp
    46 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000084881.webp
    1000084881.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000084827.webp
    1000084827.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000084874.webp
    1000084874.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 6
Selam kızlar
Sabah yumurtalı ez ekmekli bir kavaltı yaptım
Öğlen gelinimiz ev poğaçası yapmış iki küçük ondan bir kase mercimek çorba
Öğleden sonra 116 ya doğru üç lahmacun 😢
Adımım da az 3.4K

Heryerim agriyor.
Boynum,omzum cok kotu.
Cıkınti var boynumda,ondan agrilarim cok.
Taburcu olalim,ilk firsatda boynum icin randevu alacagim

Neler yedim kismina gelirsek

Ilk ogun
Somon
Brokoli ve kabak
Hepsi firinlanmis

Aralarda tereyagli kahve,elektrolit icece ve Churchill

Son ogun
Kiymali Yumurtali muffin olmaliydi ama borcama doktum ben.
Ikisini yiyebildim

8,5 km acik havada bisiklet 8962 adim
9bin e tamamlarmiyim bilmiyorum

Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 20250521_173255.webp
    20250521_173255.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20250521_121956_570.webp
    IMG_20250521_121956_570.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 5
  • 20250521_090114.webp
    20250521_090114.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 5
  • 17478538459067785134482156748275.webp
    17478538459067785134482156748275.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 6
İyi akşamlar hanımlar🦋

Bugün omad yaptım şu an başım çok ağrıyor ama bilemedim

Bir tane haşlanmış yumurta 2 tost ekmeğine tam buğdayla kaşarlı hindi füme koydum Tost yaptım Bir dilim peynirli börek yedim bir tane salatalık

Su miktarını 2 litre şu anlık
Adım 2K

Chocolita Chocolita

Bugün ilk defa deneyeceğim için spor yapamadım sadece çocuğu dışarıya çıkarttım. Yarın ve cuma günü de temizlik yapacağım. Spor yapabilir miyim bir fikrim yok ama güzel kilo vereceğime inanıyorum. Hafta sonu 2 öğün hafta içi tek öğün şeklinde gideceğim Tabii bu annemlere gitmediğim sürece böyle olacak Orada da aralıklı oruç şeklinde ilerleyeceğim gene iki öğünle. Eşim hafta sonu evde olduğu için yemekte ve kahvaltıda beraber oluruz. Akşam yemeğini değil de kahvaltıyı çok arıyorum ben ya ama şu an akşam yemeği yemediğim için de başım ağrıyor kısır döngüdeyim😂😂😂

İyi akşamlar hanımlar🦋

Bugün omad yaptım şu an başım çok ağrıyor ama bilemedim

Bir tane haşlanmış yumurta 2 tost ekmeğine tam buğdayla kaşarlı hindi füme koydum Tost yaptım Bir dilim peynirli börek yedim bir tane salatalık

Su miktarını 2 litre şu anlık
Adım 2K

Chocolita Chocolita

Bugün ilk defa deneyeceğim için spor yapamadım sadece çocuğu dışarıya çıkarttım. Yarın ve cuma günü de temizlik yapacağım. Spor yapabilir miyim bir fikrim yok ama güzel kilo vereceğime inanıyorum. Hafta sonu 2 öğün hafta içi tek öğün şeklinde gideceğim Tabii bu annemlere gitmediğim sürece böyle olacak Orada da aralıklı oruç şeklinde ilerleyeceğim gene iki öğünle. Eşim hafta sonu evde olduğu için yemekte ve kahvaltıda beraber oluruz. Akşam yemeğini değil de kahvaltıyı çok arıyorum ben ya ama şu an akşam yemeği yemediğim için de başım ağrıyor kısır döngüdeyim😂😂😂
Omad yapacak isen protein,saglikli yag ve basin agrimamasi icin elektrolitli su,maden suyu mutlaka icmelisin.

Menuye bakinca yumurtadan ve Hindi fume den proteinin var . Fakat cok düsük miktar.
Karbonhidrat tavan yapmis.
Saglikli yag göremedim hic.
Omad yapacaksan yiyecegini planlamani tavsiye ederim

Omad yapacak isen protein,saglikli yag ve basin agrimamasi icin elektrolitli su,maden suyu mutlaka icmelisin.

Menuye bakinca yumurtadan ve Hindi fume den proteinin var . Fakat cok düsük miktar.
Karbonhidrat tavan yapmis.
Saglikli yag göremedim hic.
Omad yapacaksan yiyecegini planlamani tavsiye ederim

Bugün ilk gündü valla gözüm döndü ne yesem diye yarın daha düzgün bir programla devam ederim 🥰

Back
X