- 30 Ocak 2017
- 14.206
- 199.029
- 598
Sen 1 saat spor yapmıştın akıllı saat fotosu vardı. 30 dk dan 2 günü karşılamış oldun onunlaGünaydın canım bugün bitireceğim inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen 1 saat spor yapmıştın akıllı saat fotosu vardı. 30 dk dan 2 günü karşılamış oldun onunlaGünaydın canım bugün bitireceğim inşallah![]()
Sen 1 saat spor yapmıştın akıllı saat fotosu vardı. 30 dk dan 2 günü karşılamış oldun onunla
Bugün niyetliyim bakalım akşam az yerim artık umarımBende talep oluştur da çıkmıyor. Bir kere çıktı şok oldum oluşturdum oda galu beladan öncede kaldı asla dönüş olmadı. Yine denicem bakalım. Aslında tam 10 da almak gerekiyormuş
Bugün çok hafif geçirirsen toparlarsın canım
Bende taşkınlığı pazar günü akşamı yapmıştım. Salıya anca toplandı. Bu tuz oranları bizi geriye atıyor.
Buradaki tatlı kaşığı detayına dikkat çekmek istiyorum, kızlarr yemekleri tatlı kaşığıyla yemek beyne doyduğu sinyalini erken gönderirmiş. Çünkü yemek daha geç bitiyor. Kaşık sürekli kalkıyor. Çok önemli bilgi bence.
Label annemin tırnakları incecik olup kırılıyordu. Onunda eksikmiş. Ki nasıl kalın sağlıklı tırnakları vardı. Mahvoldu. Eczacı ona bir ilaç önermiş ama çok pahalı diye almamış annem. Onun yerine tırnaklarına sürmesi için yine çok etkili bir ilaç vermiş. Şimdi unutmazsam o hap olanı sorucam ben
Demiş ki 1 günde 20 yumurta yiyebilir misin. Bu hap sana bu vitamin protein ve kolajeni sağlıyor. Çok sağlıklıymış. Merak ettim onu
Allah kabul etsin canım. Reglim sonundayım bende. O yüzden tutmadımBugün niyetliyim bakalım akşam az yerim artık umarım
Bugün bende biraz acıktım. Börek kemirdimCok acim![]()
Ben 15.30da yedim en son.Bugün bende biraz acıktım. Börek kemirdim![]()
Geçmiş olsun canım kendine dikkat etBen bu havada hasta olmayı başardım, sanırım eşimle uğraşmaktan bağışıklığım düştü.
Menüm aynı kahvaltı; peynir, zeytin, yumurta, avokado, ekmek
akşam; çorba, avokado ve kefir
Çilek yedim
Saat 6 gibi kahve
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım kendine dikkat et