Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ben asla hayir demem. Cizgi film severim. Suan sonic serisini dort gozle bekliyorum cocuklar ile
Evet onu da bekliyoruz popeye afişi gördüm heyecanlandım. Temel reisin filmini yaptılar herhalde dedim çok iyi fikir bence. Fragmanına bakayım dedim bakmaz olaydım. Korku filmi yapmışlar ama o kadar iğrenç sahneler var ki. Güzelim karakteri rezil etmişler

Gormedim ben onu. Gerci temel reisi sevmiyorum ben
Ama yinede niye korku filmi yapmislar ki. Ne alaka

Merhabalar,
Haftalık tartı cezamın 2. gününü tamamladım. Adımlarım: 6048 Chocolita

22 Mayıs, Perşembe günü menüm:
Sabah kahvaltım:
(1 dilim ekmek yedim, fotoğraftaki ikinci dilimi yemedim.)

Ara öğünüm, sade Türk kahvesi yanında 1 küçük narlı güllü lokum ile,

Öğle yemeğim, 1 tabak kinoa salatası,

Ara öğünüm, sade Türk kahvesi,

Akşam yemeğimin fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. 1 kase paça çorbası, kuru fasulye, pilav yedim.
Su:2 lt. içtim.
İyi geceler.

Son düzenleme:
Fiyatını duyunca içime kaçtı yeme şevkim
Kalori bombasıymış biliyor musun. 500 gr patlatıp yiyordum dut. Kova boy düşün. Yağsız tuzsuz olsa bile 1900 kalori. Yağ tuz girerse ki giriyordu, 2.500 kalori alıyormuşum. Ve bunun üstüne tatlı şeyler yiyordum. Kendime nasıl büyük kötülük yapmışım. Tabi kilo alırım. Kolesterolüm fırlar. 100 gramı 600 kaloriymiş. Ama başlayınca asla 100 gramda kalamıyosun

İyi geceler hanımlar

Tek öğünle devam bugün de
Peynirli omlet 2 dilim buğday ekmeği domates salatalık biberle güzel bir salata 5 tane zeytin 2 tane ceviz bir avuç kadar haşlanmış tavuk iki kaşık kadarda yeşil fasülye yemeği yedim. Menüyü chatgpt ile hazırladım

Şu miktarı 2 lt
Adım 2 k

25 dk lessie yaptım ama saatimi takmadım yarımda temizlik yapacağım bana baya spor olur yarım
Chocolita

Yine iyi gitmişsin bizim burada sinema namına hiçbir şey yok
Kııız nerdesin ki
evet bi kova mısır 250 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…