Biz Cumartesi onu izlemeye gidecegiz. Kizim stich delisiP
İyi yapmışsınızYarın Lilo ve stitch gelecek sinemaya
Amin canim. Cok teşekkür ederim.Arrietty_ çok geçmiş oldun canım, oğluna Allah Şafi ismi ile şifa versin . Ve kimseyi evladı ile imtihan etmesin . Amin
Biz de heves eden benimBiz Cumartesi onu izlemeye gidecegiz. Kizim stich delisi
Ben asla hayir demem. Cizgi film severim. Suan sonic serisini dort gozle bekliyorum cocuklar ileBiz de heves eden benimÇocukluğumuzun filmleri. İnsan heyecanlanıyor
Evet onu da bekliyoruzBen asla hayir demem. Cizgi film severim. Suan sonic serisini dort gozle bekliyorum cocuklar ile
Gormedim ben onu. Gerci temel reisi sevmiyorum benEvet onu da bekliyoruzpopeye afişi gördüm heyecanlandım. Temel reisin filmini yaptılar herhalde dedim çok iyi fikir bence. Fragmanına bakayım dedim bakmaz olaydım. Korku filmi yapmışlar ama o kadar iğrenç sahneler var ki. Güzelim karakteri rezil etmişler
Akıllı tavşan momo ya gittik haftaya da küçük kızım köstebekgillere gidecekP
İyi yapmışsınızYarın Lilo ve stitch gelecek sinemaya
Bende çok sevmiyorum aslında ama. Eskileri hatırlatmalarını seviyorum.Gormedim ben onu. Gerci temel reisi sevmiyorum ben
Ama yinede niye korku filmi yapmislar ki. Ne alaka
Oh süperAkıllı tavşan momo ya gittik haftaya da küçük kızım köstebekgillere gidecek
Aynen özlemişim sinemaya gitmeyi en son yeni evliyken eşimle gitmiştikOh süper
Şimdi patlamış mısır yememeye nasıl ikna oldun onu bir anlat bana dutumAynen özlemişim sinemaya gitmeyi en son yeni evliyken eşimle gitmiştiksonra bizim hayat bi sinema oldu derken hiç fırsat olmadı
Fiyatını duyunca içime kaçtı yeme şevkimŞimdi patlamış mısır yememeye nasıl ikna oldun onu bir anlat bana dutum
Yine iyi gitmişsin bizim burada sinema namına hiçbir şey yokAynen özlemişim sinemaya gitmeyi en son yeni evliyken eşimle gitmiştiksonra bizim hayat bi sinema oldu derken hiç fırsat olmadı
Kalori bombasıymış biliyor musun. 500 gr patlatıp yiyordum dut. Kova boy düşün. Yağsız tuzsuz olsa bile 1900 kalori. Yağ tuz girerse ki giriyordu, 2.500 kalori alıyormuşum. Ve bunun üstüne tatlı şeyler yiyordum. Kendime nasıl büyük kötülük yapmışım. Tabi kilo alırım. Kolesterolüm fırlar. 100 gramı 600 kaloriymiş. Ama başlayınca asla 100 gramda kalamıyosunFiyatını duyunca içime kaçtı yeme şevkim
Kııız nerdesin kiYine iyi gitmişsin bizim burada sinema namına hiçbir şey yok
Kalori bombasıymış biliyor musun. 500 gr patlatıp yiyordum dut. Kova boy düşün. Yağsız tuzsuz olsa bile 1900 kalori. Yağ tuz girerse ki giriyordu, 2.500 kalori alıyormuşum. Ve bunun üstüne tatlı şeyler yiyordum. Kendime nasıl büyük kötülük yapmışım. Tabi kilo alırım. Kolesterolüm fırlar. 100 gramı 600 kaloriymiş. Ama başlayınca asla 100 gramda kalamıyosun
En iyisi yememek. Paramız cebimizde kalsınKııız nerdesin ki
evet bi kova mısır 250 lira
3 kişiyiz bi deEn iyisi yememek. Paramız cebimizde kalsın
Van ÇaldıranKııız nerdesin ki
evet bi kova mısır 250 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?