delfinia Nirvana Kayıtlı Üye 6 Nisan 2010 4.298 15.630 733 Bugün 00:25 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #33.501 Chocolita .!.: @labellevie delfinia çarşamba perşembe menüleri hanımlar Genişletmek için tıkla... 20 Mayıs, Salı günü menümü yazmış idim Chocolita Çarşamba menümü de az evvel ekledim. delfinia .!.: Merhabalar, Chocolita 20 Mayıs, Salı günü, Sabah 1 simit, 2 dilim peynir yedim. Yemekte 1 kase mercimek çorbası, 1 adana kebap köftesi, yarım lavaş yedim. 5,5 saat yoldaydık. Akşamüzeri vardık, biraz dinlendik. Adımlarım 2163. Su: 1 lt. oldu. Genişletmek için tıkla...
Chocolita .!.: @labellevie delfinia çarşamba perşembe menüleri hanımlar Genişletmek için tıkla... 20 Mayıs, Salı günü menümü yazmış idim Chocolita Çarşamba menümü de az evvel ekledim. delfinia .!.: Merhabalar, Chocolita 20 Mayıs, Salı günü, Sabah 1 simit, 2 dilim peynir yedim. Yemekte 1 kase mercimek çorbası, 1 adana kebap köftesi, yarım lavaş yedim. 5,5 saat yoldaydık. Akşamüzeri vardık, biraz dinlendik. Adımlarım 2163. Su: 1 lt. oldu. Genişletmek için tıkla...