• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Cok yoruldum
15bin yaparim diyordum ama halim kalmadi

Ilk ogun
Keto ekmek
Uzerine 2 dilim kasar
Biraz regel
6adet zeytin

Ara
Bitter cikolata

Son ogun
Kofte
Cacik
Salata

Spor
30dk acik havada bisiklet
30dk yuruyus
40dk spinning

Canim cikti bugun

Su 2 L

Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20250531_201753_Pedometer.webp
    Screenshot_20250531_201753_Pedometer.webp
    18 KB · Görüntüleme: 5
  • 20250531_151823.webp
    20250531_151823.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 5
  • 20250531_103846.webp
    20250531_103846.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20250531_183247_Mi Fitness.webp
    Screenshot_20250531_183247_Mi Fitness.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 4
İyi geceler hanımlar 🦋

Sabah 2 haşlanmış yumurta 7 yada 8 adet leri domates 5 yada 6 adet sivri biber 5 tane zeytin 1 dilim peynir

Ara öğün

Diyet dışı ama kalorili bişey değil

Akşam yemek yemedim. Acıktığımda saat 8 e geliyordu bende bıraktım

Şu miktarı 1 lt
Adım 4k

Chocolita Chocolita

Bugün kabus gibi bir gün geçirdiğim için akşam yemek yemeyi unuttum oğlum eşim derken birde reglim ilk günü bugün çıldıracak dereceye geldim. 😔 başım ağrıyor 🙁

HuMIsma HuMIsma
Canım geçmiş olsun yeni okudum mesajları dikkat et kendine insulin vs baktırdın mı bazen oda yapıyor böyle
Ben tatlı yedim iki gündür .nasıl engel olurum kendime
Tarcın kullanın geceden 1 lt suya 1 kabuk tarcın ekleyin gün boyu için yada canınız tatlı çektiginde elma muz gibi meyvelerin üzerine tarcın ekleyin ( meyve yanında 1 porsıyon mutlaka süt ürünü tüketin süt kefir yogurt) tarcınlı kahve içebilirsiniz
ZÜberin protein barları var tatlı istegine iyi geliyor deneyin derim

HuMIsma HuMIsma
Canım geçmiş olsun yeni okudum mesajları dikkat et kendine insulin vs baktırdın mı bazen oda yapıyor böyle

Tarcın kullanın geceden 1 lt suya 1 kabuk tarcın ekleyin gün boyu için yada canınız tatlı çektiginde elma muz gibi meyvelerin üzerine tarcın ekleyin ( meyve yanında 1 porsıyon mutlaka süt ürünü tüketin süt kefir yogurt) tarcınlı kahve içebilirsiniz
ZÜberin protein barları var tatlı istegine iyi geliyor deneyin derim
İnsülin yok normalde kanda çıkmadı birşey sadece biran da çıkıyor bir kaç poliklinikte sıra aldım inşallah sıkıntı yoktur

İyi geceler, kaptanım ben tartıyı unuttum daha doğrusu koşuşturmadan ha şimdi ha birazdan bir baktım saat 15’i geçmiş. Bir uyarı aldım. Cumartesi günü menüm;
Kahvaltı; küçük bir dilim börek, domates biber, avokado, peynir, 1 parça ekmek.

Kahve

Akşam ; makarna, salata, tatlı patates

Çay yanında 3 hurma

Saatimi şarj etmedim evde rahat 10 bin sayardı 😁 yarın temizlik var o yüzden bugün düzenleme vardı.

Kızlar ben yazamadım dün , coook zor ve stresli bir gündü . 4 çocukla denize gittim kafam şişti ev baktık . Tartı aldığım Komşuyu göremedim . İnternetim bitti. adımım çok az .

Kızlarrrr dün eve gece girdik. Hiç müsait olamadım. Yarışmada 1. Oldum 🥰 onun sevinci de var üstümde. O konuyla da ilgilenince topiğime geciktim. Birazdan güncellemelerimi yapıyorum

Bende katılmak istoyorum
Merhaba hoş geldiniz ⚘️
Tartı günümüz cumartesi
İsterseniz cumartesi isterseniz bugün tartı fotoğrafıyla katılabilirsiniz 🩷
İyi geceler, kaptanım ben tartıyı unuttum daha doğrusu koşuşturmadan ha şimdi ha birazdan bir baktım saat 15’i geçmiş. Bir uyarı aldım. Cumartesi günü menüm;
Kahvaltı; küçük bir dilim börek, domates biber, avokado, peynir, 1 parça ekmek.

Kahve

Akşam ; makarna, salata, tatlı patates

Çay yanında 3 hurma

Saatimi şarj etmedim evde rahat 10 bin sayardı 😁 yarın temizlik var o yüzden bugün düzenleme vardı.

Kızlar ben yazamadım dün , coook zor ve stresli bir gündü . 4 çocukla denize gittim kafam şişti ev baktık . Tartı aldığım Komşuyu göremedim . İnternetim bitti. adımım çok az .

Birer uyarı geldi kızlar. Tartıları bugün aç karnına bekliyorum. Toksanız yarın sabahtan beklerim. Ne kadar önce atarsanız o kadar iyi. Çünkü biliyorsunuz yüzdeler bu haftaki kilomuza göre alınıyor.
TheDandelion TheDandelion tatildesin neden izin almıyorsun canım. İzin almak istemezsen mecbur tartıyı beklemek zorundayım

Son düzenleme:
Back
X