• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bu hafta herkes kilo vermiş kızlar :rolleyes: 2 tartı bekliyoruz, onun dışında gelen tartılar da hiç + yok. Yaza hazır giriyoruz diyebilir miyiz 😍 bugün resmen hazirana girmiş bulunuyoruz. Yine hala yazın başındayız. Aynen devam edelim. Temmuza girişimiz muhteşem olsun💥💫

Son düzenleme:
Merhaba hoş geldiniz ⚘️
Tartı günümüz cumartesi
İsterseniz cumartesi isterseniz bugün tartı fotoğrafıyla katılabilirsiniz 🩷

Birer uyarı geldi kızlar. Tartıları bugün aç karnına bekliyorum. Toksanız yarın sabahtan beklerim. Ne kadar önce atarsanız o kadar iyi. Çünkü biliyorsunuz yüzdeler bu haftaki kilomuza göre alınıyor.
TheDandelion TheDandelion tatildesin neden izin almıyorsun canım. İzin almak istemezsen mecbur tartıyı beklemek zorundayım
Canım beni artı yaz :( 73.500 siz bana iyi geliyorsunuz o yüzden izin almıyorum zaten bir hafta kaldı

Eklentiler

• IMG_5300.webp
    IMG_5300.webp
    150,2 KB · Görüntüleme: 7
Yarın sabah tarti goruntumu atacağım başlayalım
Merhaba hoş geldiniz ⚘️
Tartı günümüz cumartesi
İsterseniz cumartesi isterseniz bugün tartı fotoğrafıyla katılabilirsiniz 🩷

Birer uyarı geldi kızlar. Tartıları bugün aç karnına bekliyorum. Toksanız yarın sabahtan beklerim. Ne kadar önce atarsanız o kadar iyi. Çünkü biliyorsunuz yüzdeler bu haftaki kilomuza göre alınıyor.
TheDandelion TheDandelion tatildesin neden izin almıyorsun canım. İzin almak istemezsen mecbur tartıyı beklemek zorundayım

31mayıs cumartesi
Sabah: 1b.çay, 1d.ekmek, 1yumurtadan omlet
Öğle: yok
Akşam: 1köfteli ekmek
Su 3lt
Spor 4254 adım
Screenshot_20250601_193630.webp

1haziran pazar
Sabah: 1b.çay, 1h.yumurta, 1domates,1/2salatalık, 1d.ekmek, 4zeytin, 1kk.b.peynir
Öğle: yok
Akşam: 1d.pizza, 3çiğköfte
Su 3lt
Spor 6753 adım
45dk ev temizliği yaptım.

Arrietty_ Arrietty_ Chocolita Chocolita
Screenshot_20250601_193621.webp

Merhabalar
Sabah kahvaltıda 2 yumurta ile sahanda yumurta,12 zeytin,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,
Arada 3 tane susamlı galeta,
Akşam yemeğinde 1 kaşarlı pide yedim.
Su:2 lt. oldu.
Chocolita Chocolita
Adımlarım az, gün sonunda paylaşayım.
İyi akşamlar.💕🌸

Kızımın mezuniyeti vardı bugun
Saat 14.00 da 1 adana menü 2 çig köfte ve ayran
Saat 17 .00 dada kahvemle züber yedim
Chocolita Chocolita
Arrietty_ Arrietty_

Eklentiler

• 1000092631.webp
    1000092631.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000092630.webp
    1000092630.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000092632.webp
    1000092632.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 4
Dünkü menüm
Kuzende 5 çayı menüsü vardı. Olabildiğince ölçülü oldum. Gün sonunda açtım. İçerik Hamur işi bilirsiniz. Yoğurtlu salataya ağırlık verdim.

Bugün sabah dün yanımda getirdiğim kısırdan yarım kase yedim
Peynir ve domates
Az karpuz

Akşam 150 gr haşlanmış tavuk göğsü
3 Adet ceviz

Bol su
İki gündür adım yok malesef

İyi akşamlar hanımlar🦋
Sabah
Omlet 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı Nutella 3 dilim kadar jambon Bir dilim peynir biraz da domates

Akşam
Kabak tarator yoğurtlu bir kase erişteli mercimek yemeği salata
Su miktarı bir buçuk litre
Adım 2K

Chocolita Chocolita

Bugün oğlanla bayağı koşuşturduk eşimle evde olduğu için spor falan hak getire tabii. Ben de birazcık bugün bakım günü yaptım günü bitirirken 20 dakika lessie yapacağım. Yarın bayağı tempolu spor yapmayı düşünüyorum Salı günü hastaneye gideceğim yine😅

Bugünkü menüm sabah kahvaltısı bir kase yoğurt közlenmiş kapya biber 3 bardak çay
Öğle yemeği bir tabak makarna yeşillik salatası marul salatalık maydanoz 3 lt su 30 dk Leslie yerinde koşu

İyi akşamlar hanımlar🦋
Sabah
Omlet 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı Nutella 3 dilim kadar jambon Bir dilim peynir biraz da domates

Akşam
Kabak tarator yoğurtlu bir kase erişteli mercimek yemeği salata
Su miktarı bir buçuk litre
Adım 2K

Chocolita Chocolita

Bugün oğlanla bayağı koşuşturduk eşimle evde olduğu için spor falan hak getire tabii. Ben de birazcık bugün bakım günü yaptım günü bitirirken 20 dakika lessie yapacağım. Yarın bayağı tempolu spor yapmayı düşünüyorum Salı günü hastaneye gideceğim yine😅
Ne için gideceksin canım hastaneye

Back
X