Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Chocolita_ ben yarın sabah tartimi atsam olurmu benim tartı bozuldu bişey oldu ha bire çizgi oluyor yarin bir yerden bulup ölçsem uygunmudur

Bugünkü menüm sabah kahvaltısı öncesi limonlu su iki dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek 3 bardak çay
Öğle yemeği 3 kaşık pirinç pilavı etli güveç bol sebze 3.5 lt su

14 Haziran Şampiyonu
Ruh-u Revann

Tebrik ederim canım harikasın direnç kırıldı maşallah takır takır veriyorsun artık

21 Haziran Yıldızlar Ligi

papatyaseven91 (3.220)

Ruh-u Revann (1.200)

Ruhu revan yine ligde. Her zaman olduğu gibi
Papatyaseven yüzden çok iyi. 1 haftada 2 kilo. Ödem de çıkmıştır. Adım zaten çok iyiydi. Maşallah güzel ilerliyorsun
Tebrikler kızlar

Papatyacım 1 uyarın vardı silindi
TheDandelion 3. En yüksek yüzdeyi yaptığından 2 uyarıdan 1'i silindi canım. Sildiricem diyordun
Dediğini de yaptın
Süpersin

İyi geceler hanımlar

Sabah 2 dilim ekmekle tost yaptım domatesli kaşarlı

Akşam yarım kase bezelyeler patates yemeği 3-4 kaşık erişte pilavı ve bol salata

Sade türk kahvesi yanınada 3 küçük çikolata ile günü bitirdim.

Şu miktarı 1.5 lt

Adım 4.4 k

Chocolita

Bugün temizlik yaptığım için spor yapamadım yarında pazar var oraya gideceğim gün içinde fırsat bulursam sporuna devam ediyor olacağım

Chocolita_ ben yarın sabah tartimi atsam olurmu benim tartı bozuldu bişey oldu ha bire çizgi oluyor yarin bir yerden bulup ölçsem uygunmudur
Canım yolculuk hastalık dışındaki mazeretleri önceden bildirmek gerekir. 1 uyarı geldi. Sildirirsin ⚘️ yarın sabahtan bekliyorum

Haftalık sonuçta ben ve yiitee + geldik.
Ben 3 gün 6.000 adım atacaktım. Bugün 2si bitti. Moralimizi bozmuyoruz bayram sonrası ödemi bu

yiitee bugün Aylık sonuçta aldın canım. -0.70. Burada eksi görmek güzel ama sınırın altında kaldığından 8.000 adım veya 30 dk egzersiz beklerim

Tebrikler kızlar

Kızlar ben dün diyet dışı oldum akşama doğru o yüzden yazmıyım

adım da az 3.5 K

Teşekkür ederim inşallah hedefledigim kiloyu da görürüm diğer arkadaşlarımda g
Hedeflediklerini ulaşabilir

Ellerine saglık canım benim ay çok şükür ya nerdeyse 2 ay ugrastım gördünüz 200 gram verip 500 gram alıyordum ama sonunda ben yendim
Canım tebrik ederim daim olsun inşallah papatyaseven91

Günaydın güzel kadınlar
Ben dün ne yedim
Sabah kv kahvaltıya gittik. Lavaş gibi bir şey yapmıştı. Yağlı ve yağsız. İkisinden de çeyrek yedim. Yağsız olan yarıma çıkmıştır belki. 1 dilim peynir, tavada domates kavurma. 1 kase yemişimdir. Yumurta salatası, beyazını daha çok yedim. Oda minik bir kase olsun. 4 adet patates kızartması

Akşam 1 Çatal karpuz
Lor peyniri 2 kaşık
Domates
3 sarma
1 kase yoğurt
3 yemek kaşığı kıyma

15 000 adım attım. Tartı cezamın ikisi tamam. Kaldı 1. Onu da bugün hallederim

Eklentiler

• Screenshot_20250615_090402_Pedometer Step Counter.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 1
Bu hafta çocuk evde olduğu için adım sayım çok az sadece 1 gün 10.000 Adımım var. Toplamadım o yüzden Arrietty_ Her gün atsaydım aslında tartıya da yansırdı. Sağlık olsun. Evde egzersiz yapmak lazım şimdi çocuklarda tatile girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…