Canım yolculuk hastalık dışındaki mazeretleri önceden bildirmek gerekir. 1 uyarı geldi. Sildirirsin ⚘️ yarın sabahtan bekliyorumChocolita_ ben yarın sabah tartimi atsam olurmu benim tartı bozuldu bişey oldu ha bire çizgi oluyor yarin bir yerden bulup ölçsem uygunmudur
Tebrikler kızlar14 Haziran Şampiyonu
Ruh-u Revann
Eki Görüntüle 3604812
Tebrik ederim canım harikasındirenç kırıldı maşallah takır takır veriyorsun artık
21 Haziran Yıldızlar Ligi
papatyaseven91 (3.220) ️
️ Ruh-u Revann (1.200) ️
Ruhu revan yine ligde. Her zaman olduğu gibi
Papatyaseven yüzden çok iyi. 1 haftada 2 kilo. Ödem de çıkmıştır. Adım zaten çok iyiydi. Maşallah güzel ilerliyorsun
Tebrikler kızlar
Papatyacım 1 uyarın vardı silindi
TheDandelion 3. En yüksek yüzdeyi yaptığından 2 uyarıdan 1'i silindi canım. Sildiricem diyordun
Dediğini de yaptın
Süpersin
Yarın sabahtan atarım tabi uyarı silinir öyle değil miCanım yolculuk hastalık dışındaki mazeretleri önceden bildirmek gerekir. 1 uyarı geldi. Sildirirsin ⚘️ yarın sabahtan bekliyorum
Yüzde de ilk 3 e girersen silinir canım. Aylık sonucun -2.0 olursa da silinir. Senin zorlanacağını sanmıyorumYarın sabahtan atarım tabi uyarı silinir öyle değil mi
Teşekkür ederim14 Haziran Şampiyonu
Ruh-u Revann
Eki Görüntüle 3604812
Tebrik ederim canım harikasındirenç kırıldı maşallah takır takır veriyorsun artık
papatyaseven91 (3.220) ️
️ Ruh-u Revann (1.200) ️
Papatyaseven yüzden çok iyi. 1 haftada 2 kilo. Ödem de çıkmıştır. Adım zaten çok iyiydi. Maşallah güzel ilerliyorsun
Tebrikler kızlar
TheDandelion 3. En yüksek yüzdeyi yaptığından 2 uyarıdan 1'i silindi canım. Sildiricem diyordun
Dediğini de yaptın
Süpersin
Ellerine saglık canım benim14 Haziran Şampiyonu
Ruh-u Revann
Eki Görüntüle 3604812
papatyaseven91 (3.220) ️
️ Ruh-u Revann (1.200) ️
Tebrikler kızlar
Dediğini de yaptın
Süpersin
Sondan 3 bile giremem bu hafta ya ödem ya kilo 84 olmuşum geç hafta 83 05 timYüzde de ilk 3 e girersen silinir canım. Aylık sonucun -2.0 olursa da silinir. Senin zorlanacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?