Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler kızlar

Sabah
Öğün resmini attım
Ara ögün
3 kare bitter çikolata yedim.
Akşam
3 yemek kaşığı taze fasulye 3 YK yoğurt 4 tane sivri biber

8 gibi de 4 tane kuru incir 13 tane kadar badem yedim.

Sade Türk kahvesi ile Günü kapatıyorum

Şu miktarı 1.5 llt

Adım 6k

Chocolita

Bugün çok güzel spor yapacaktım ama eşim bey beni dışarı çağırıp durdu 25 dk da kaldım sonrada devam edemedim

Yarın en az 1 saat spor yapmak istiyorum bakalım

Eklentiler

• 1000032989.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000032983.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 4
Valla sıfır egzersiz sıfır spor öyle yoruluyorum ki bir yıldır çalışmadım diye acısını çıkarıyor bazıları

Dünkü menüm sabah kahvaltısı
limonlu su
5 Ceviz yeşillik dilim peynir iki yada üç bardak çay

Öğle yemeğim
Paça çorbası ve yeşillik
3 lt su spor sıfır

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltısında iki yumurta haşlanmış 5 Ceviz yeşillik kaşar peyniri 3 dilim küçük parçalar halinde tabi

Öğle yemeği
Fırında patates cacık bir bardak kola içtim
2 lt su

Kızlar elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz kendimize çok yüklenmeyelim . Vereceğiz bu kiloları önce sağlığımız için İnşallah
Ben elimden geleni yaptım bir kaç kilo verdim şimdi iştahım açılıyor ve üzülüyorum kesmeye çalışılıyorum olmuyor kendimle küstüm beni hiç dinlemiyor

Kaynanamın börekleri falan çok güzel ama çok yağlı yapıyor bir de yağı haşhaşla karıştırıyor büyük bir ihtimalle bünyeme fazla geldi o
İyi Kaynanalar iyiki var sana ne güzel börek yapmış afiyet olsun emin ol rahatsız olduğunu söylerisen başka bir şey koyar dikkat eder

Ben elimden geleni yaptım bir kaç kilo verdim şimdi iştahım açılıyor ve üzülüyorum kesmeye çalışılıyorum olmuyor kendimle küstüm beni hiç dinlemiyor
Uykusuzluk stres , ben uykusuz olduğumda daha fazla yiyorum . O yüzden en azından kendimi dışarı atıyorum yememek için :)

Uykusuzluk stres , ben uykusuz olduğumda daha fazla yiyorum . O yüzden en azından kendimi dışarı atıyorum yememek için :)
Stres yaa ben şu problemi çözsem kafadan bitiriim kilo işini sağlıklı olmayı stre öyle bir illet ki açta bırakır sonra cildirasiya yedirir işte öyle bir güç

Benimde egzersize başlamam lazım. Çocuk tatile girdi şimdi öyle tempolu Adım atamıyorum. Yürüyüş çok önemliydi benim kilo vermemde. Olsun canı sağolsun oğlumun. Başlamam lazım. Ve ayağımda bir ağrı var. Randevu alıcam şimdi
Stres yaa ben şu problemi çözsem kafadan bitiriim kilo işini sağlıklı olmayı stre öyle bir illet ki açta bırakır sonra cildirasiya yedirir işte öyle bir güç
Bitirebildiğine de şahit olduk. Yeter ki iste. Yol Yakın. En fazla ödem almışsındır. Stressiz ortam yok malesef. Her an her şekilde stresin içindeyiz. Ama kendimize bir alan açmamız gerekiyor. İçinde iyi hissedebileceğimiz bir alan gerekiyor. Neden kilo vermek istediğimizi hatırlamamız lazım. Her şeyden önce sağlık diyorsak, ileride daha iyi bir hayatımız olacaksa işte bizim stresli hayatımızın içinde kendimize ayırdığımız değerli alan bu

Geçmiş olsun canım
Benim oğlum küçükken parka giderdik orda yürüyüş yapardım oda bebek arabasında otururdu. Şimdi mümkünatı yok parka gidemiyorum yolda bebek arabasında şuan duruyor ama bu yazdan sonra arabayada binmez o yüzden evde egzersiz yapmak bana mantıklı geliyor. Sonra onu alıp parka ya da binanın bahçesine çıkarıyorum oda hava alıyor kudurukluğu birazda olsa gidiyor çocuklar evde olunca öyle oluyor gerçekten canları sağolsun

Bugün sabah 1 dilim peynir
Domates
1 dilim tam buğday ekmek
Akşam haşlanmış et
Komşum bulgurla bir köfte yapmış kabaklı. Ondan getirdi. Yoğurt ve tereyağı da vardı üstünde. İşte bunu yememem gerekiyordu mesela
Hala regl krizim sürüyor. Kahve yanını abarttım
Olsun. Hayat mottom gidene geçene üzülme. Keşke deme. Geçti çünkü bize bir faydası yok. Anca motivasyonumu düşürür. Yarına bakıyorum

İyi geceler, perşembe menüm

Sabah kahve

Kahvaltı yarım yumurta, 1 tane pankek

Karpuz

Akşam; peynirli makarna, cacık, kabak tarator

Çay

Dondurma yeme durumumu duzeltirsem iyi olacak benim için
Dondurma yerine ne koyabiliriz

Gunaydin

Chocolita
Ben kendime geldim.
Yarin tarti fotomuda atacagim

Dun crossfit e gittim. Ya yeni iyilestim diye yada nabzim cok yukseldi ve susuz kaldim diye kotu oldum. Ama yaptim sporu. Ikiser grupdaydik. Benim kaldigim yerde sagolsun obur kiz tamamladi :))

Kızlar selam

Dün kahvaltı bir simit tereyag

Öğlen tavuk şinitzel sandviç

Akşam küçük bir kase makarna

Adım 8.4 K

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…