Valla sıfır egzersiz sıfır spor öyle yoruluyorum ki bir yıldır çalışmadım diye acısını çıkarıyor bazılarıEgzersiz yaptığın zaman diyete de sahip çıkarsın canım. Benim tecrübe hep bu şekilde oldu. Hiç hareket etmediğim gün iştahım hep açıktır. Ama hareket olunca hem vücut başka şekilde doyuyor aramıyorsun, hem de kalori yaktığın için bir emek var onu bilerek harcamıyorsun. Sonra gelsin eksiler
Ben elimden geleni yaptım bir kaç kilo verdim şimdi iştahım açılıyor ve üzülüyorum kesmeye çalışılıyorum olmuyor kendimle küstüm beni hiç dinlemiyorKızlar elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz kendimize çok yüklenmeyelim . Vereceğiz bu kiloları önce sağlığımız için İnşallah
İyi Kaynanalar iyiki var sana ne güzel börek yapmışKaynanamın börekleri falan çok güzel ama çok yağlı yapıyor bir de yağı haşhaşla karıştırıyor büyük bir ihtimalle bünyeme fazla geldi o
Uykusuzluk stres , ben uykusuz olduğumda daha fazla yiyorum . O yüzden en azından kendimi dışarı atıyorum yememek için :)Ben elimden geleni yaptım bir kaç kilo verdim şimdi iştahım açılıyor ve üzülüyorum kesmeye çalışılıyorum olmuyor kendimle küstüm beni hiç dinlemiyor
Stres yaa ben şu problemi çözsem kafadan bitiriim kilo işini sağlıklı olmayı stre öyle bir illet ki açta bırakır sonra cildirasiya yedirir işte öyle bir güçUykusuzluk stres , ben uykusuz olduğumda daha fazla yiyorum . O yüzden en azından kendimi dışarı atıyorum yememek için :)
Öncelik sağlık geçmiş olsun sevgili rakibemMutlu sabahlar bu sabah hasta uyandım bogazım yanıyor.Dün kızımın mezuniyeti vardı çift maske dolaşmama ragmen oradan kaptım42. Saatteyim bozarım muhtemelen açlıgı .
İyi Kaynanalar iyiki var sana ne güzel börek yapmışafiyet olsun emin ol rahatsız olduğunu söylerisen başka bir şey koyar dikkat eder
Maşallah gerçekten
Diyet dışılar var ama adım o kadar güzel ki maşallah. Nasıl bu kadar adım atabiliyorsun19 Haziran
Sabah börek salatalık peynir zeytin
Öğlen tavuk patates yemeği brokoli ezme
Akşam makarna
Dondurma
Benimde egzersize başlamam lazım. Çocuk tatile girdi şimdi öyle tempolu Adım atamıyorum. Yürüyüş çok önemliydi benim kilo vermemde. Olsun canı sağolsun oğlumun. Başlamam lazım. Ve ayağımda bir ağrı var. Randevu alıcam şimdiİyi geceler kızlar
Sabah
Öğün resmini attım
Ara ögün
3 kare bitter çikolata yedim.
Akşam
3 yemek kaşığı taze fasulye 3 YK yoğurt 4 tane sivri biber
8 gibi de 4 tane kuru incir 13 tane kadar badem yedim.
Sade Türk kahvesi ile Günü kapatıyorum
Şu miktarı 1.5 llt
Adım 6k
Chocolita
Bugün çok güzel spor yapacaktım ama eşim bey beni dışarı çağırıp durdu 25 dk da kaldım sonrada devam edemedim
Yarın en az 1 saat spor yapmak istiyorum bakalım
Bitirebildiğine de şahit olduk. Yeter ki iste. Yol Yakın. En fazla ödem almışsındır. Stressiz ortam yok malesef. Her an her şekilde stresin içindeyiz. Ama kendimize bir alan açmamız gerekiyor. İçinde iyi hissedebileceğimiz bir alan gerekiyor. Neden kilo vermek istediğimizi hatırlamamız lazım. Her şeyden önce sağlık diyorsak, ileride daha iyi bir hayatımız olacaksa işte bizim stresli hayatımızın içinde kendimize ayırdığımız değerli alan buStres yaa ben şu problemi çözsem kafadan bitiriim kilo işini sağlıklı olmayı stre öyle bir illet ki açta bırakır sonra cildirasiya yedirir işte öyle bir güç
Benimde egzersize başlamam lazım. Çocuk tatile girdi şimdi öyle tempolu Adım atamıyorum. Yürüyüş çok önemliydi benim kilo vermemde. Olsun canı sağolsun oğlumun. Başlamam lazım. Ve ayağımda bir ağrı var. Randevu alıcam şimdi
İş yerine yürüme gittiğim yollar var .Diyet dışılar var ama adım o kadar güzel ki maşallah. Nasıl bu kadar adım atabiliyorsun
Dondurma yeme durumumu duzeltirsem iyi olacak benim içinHiç yemeyecek değiliz. Arada bocalamak çok normal. Ama bir aşamaya gelelim, en azından yolun yarısına yaklaşalım, sonra ödül yapalım. Yıllarca aynı yaptığımız beslenme biraz değişecek ve çok çabuk mutlu edecek bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?