Bugün de 1 saat yüzmem var. Denizde yüzünce egzersiz seçmem gerekiyor canım, miband6'da öyle ölçüyor.Ayağına sağlık canımgüzel kalori yakmışsın toplam adım sayın kaçtı?
Eğer yürüyüş seçildiyse ceza egzersizinde 3 gün 6.000 adım atmamız gerekir. Egzersiz seçildiyse 20 dk ev egzersizi yaparız leslie zumba gibi
Tempolu yürüyüş de egzersiz değil mi canım?Ayağına sağlık canımgüzel kalori yakmışsın toplam adım sayın kaçtı?
Eğer yürüyüş seçildiyse ceza egzersizinde 3 gün 6.000 adım atmamız gerekir. Egzersiz seçildiyse 20 dk ev egzersizi yaparız leslie zumba gibi
Tamam canım şimdi oldu.
Bugün de 1 saat yüzmem var. Denizde yüzünce egzersiz seçmem gerekiyor canım, miband6'da öyle ölçüyor.
Ayrıca egzersizde tempolu yürüyüş kalori ölçerek yapıyor. Mi Band'da egzersizde "yürüyüş" seçip, öyle kalori saydırdım. O zaman adım sayısını göstermedi ekranda. (MiBand 6 bilekliğin çalışma şekli böyle imiş)
Dün egzersizde 525 kalori yakmıştım tempolu yürüyüşle.
Dünkü egzersiz:
Eki Görüntüle 3608881
24 Haziran,Salı denizde yüzme egzersiz ekranıDüne ait egzersiz yetmez dersen bugünkü de 1 saat
Eki Görüntüle 3608880
55 dk tamamdır canım. Önemli olan egzersiz yapmak ter atmak. Kurallar kısmına çok takılma bence. Zaten tamamlanır orası. Sen 3 güne sayılır mı deyince onu açıklamak istedim sadece. 6.000 adım tek güne sayılır. Ama yürüyüş dışı egzersiz Yüzme gibi, 1 saat 10 dk, 20 dk dan 3 güne sayılır ve sayıldıTempolu yürüyüş de egzersiz değil mi canım?
Haksızlık etme bana
525 kalori yakmışım, 55 dak. hızlı tempolu yürümüşüm, kan ter içinde kalmıştım keşke foto paylaşsaydım. akşam da 1700 adım eklemişim buna markete giderken.
Az adımla ve yavaş adımla mümkün değil 525 kalori, çok zor.
Gün içi adımlarını paylaşsam bir şekilde 8000 eder. MiBand 6 egzersiz bitiminde adım olarak yansıtmıyor bende. Ama egzersiz -> Yürüyüş seçtiğimde de tempolu yürüyüş kalori yakışına göre hesaplıyor. Bunu tercih edeceğim bundan sonra yürüyüşte bu yüzden.
Benim için yaktığım kalori yağ yakma etkisi olarak önemli.
Bileklik yeni değil canım, yine de sağolasın.Tamam canım şimdi oldudünkü kilometre 6.000 Adıma denk gelmiyordu. 50 dk 5.000 Adıma gelir. 60 dk yürüyüş gerekir. Yürüyüş dediğin için hesaplama bu. Ama 1 saatlik egzersiz çok güzel oldu bilekliğin de hayırlı olsun iyi ki almışım diyeceksin bolll eksiler
Evet canım bileklik sormuşlardı bende karıştırdım oradan. Ama bu özelliği bulman güzel olmuş motive olursun gördükçe. Diyet beslenmeyle bu kadar kalori muhteşem olurBileklik yeni değil canım, yine de sağolasın.
Egzersiz seçeneklerini aktif olarak kullanmamışım pek, gün içi adımları sayıyor saat gibi kullanıyordum
Burada mi band kullanan bir arkadaşıma sormuştum "egzersiz" -> "havuzda yüzme" olarak seçince denizde yüzdüğüm kulaçlarımı saymıyor, ne yapayım? diye, o da yardımcı olmuştu sağolsun.Belki hatırlarsın.
Tempolu yürüyüşte egzersiz tabi canım müthiş kalori yakmışsın. Neden haksızlık olsun delfim yanan her kalori sana kazandırdı. Adımı 3 gün 6.000 diye ayırmamızın sebebi harekette sürekliliği sağlamak. Günlere bölmek. Tek seferde 12.000 atan çıkıyor mesela 2 güne sayıyorum. Adım atmayı seven o kısmı uyguluyor adım sayısı baz alınıyor. Ama adımda da kaloriyi baz alırsam yürüyüşün devamlılığı olmazTempolu yürüyüş de egzersiz değil mi canım?
Haksızlık etme bana
525 kalori yakmışım, 55 dak. hızlı tempolu yürümüşüm, kan ter içinde kalmıştım keşke foto paylaşsaydım. akşam da 1700 adım eklemişim buna markete giderken.
Az adımla ve yavaş adımla mümkün değil 525 kalori, çok zor.
Gün içi adımlarını paylaşsam bir şekilde 8000 eder. MiBand 6 egzersiz bitiminde adım olarak yansıtmıyor bende. Ama egzersiz -> Yürüyüş seçtiğimde de tempolu yürüyüş kalori yakışına göre hesaplıyor. Bunu tercih edeceğim bundan sonra yürüyüşte bu yüzden.
Benim için yaktığım kalori yağ yakma etkisi olarak önemli.
Bende 24 saattir bir şey yemedim. Devam ediyorum. Bugün 5 gibi yerim sanırım. 28. Saatte yemiş olacağım
Tempolu yürüyüşte egzersiz tabi canım müthiş kalori yakmışsın. Neden haksızlık olsun delfim yanan her kalori sana kazandırdı. Adımı 3 gün 6.000 diye ayırmamızın sebebi harekette sürekliliği sağlamak. Günlere bölmek. Tek seferde 12.000 atan çıkıyor mesela 2 güne sayıyorum. Adım atmayı seven o kısmı uyguluyor adım sayısı baz alınıyor. Ama adımda da kaloriyi baz alırsam yürüyüşün devamlılığı olmaz
Egzersizde süre baz alınıyor. Tek günde 2 si ya da hepside kapanabiliyor. Tabi en sağlıklısı haftanın 3 günü egzersiz yapmak. Yani gönül ister ki buradaki egzersiz kuralı tamamlansa dahi devam edilsin. O zaman metabolizmamız hızlanıyor.
Sen çok güzel ilerliyorsun. Kendimize yatırım yapıyoruz
Ayy humısma çok üzüldüm. Rabbim şifa versin inşallah hayırlı haberler alirsınız. Boş ver menü falan şimdi kafan oradaKızlar merhaba amcam Gül trafik kazasi gecirdiler 4 kişinin durumu kritik amcam yengem iki oğlu hazırlıklı olun diyor doktorlar yazmaya özen göstereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?