Sağ ol canım, teşekkür ederim...son zamanlarda çok hasta oldum ve toparlayamadim hala ama son birkaç gündür hasta değil gibi davranmaya çalışıyorum,normal yaşamak istiyorum
Geçmiş olsun canımCanim kusura bakma biraz yoğun ve hastaydım giremedim buraya, hatırladığım kadarıyla yazarım şimdi
Moral çok önemli canım, çok iyi yapıyorsun.Sağ ol canım, teşekkür ederim...son zamanlarda çok hasta oldum ve toparlayamadim hala ama son birkaç gündür hasta değil gibi davranmaya çalışıyorum,normal yaşamak istiyorum
Bazen uyku düzenimiz bozulabiliyor. Ben de yaşıyorum benzer durumlar. Sabaha karşı dalıp uyuyabilmene sevindim. Uykunu alamadan kalksaydın daha halsiz hissederdin kendini.Günaydın, iyi pazarlar kızlar
çok kalitesiz uyudum nedense, uykum bölünüp durdu. Sabaha karşı daldım yine, öğlene kadar uyumuşum
Şimdi kahve içiyorum sonra kahvaltı
Yarından itibaren 3 günde bitireyim 15 bin 15 bin. Bu hafta yoğun geçti.Chocolita 1 gün 10bin ceza adımın kaldi canım
S smile diyet dışı cezanı çekmedin canım
yiitee seninde 2 gün 10bin adım cezan kaldı
labellevie 3 gün 10bin adım cezanı cekmedin malesef
Bu haftanın en istikrarlı en kurallara sadık menü bildireni yinedelfinia
Başta kendim olmak üzere menüsünü bildirmeyenlere diyet dışı beslenenlere uyarı yapmış olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?