Tebrikler kızlar ❤Evett geçen haftanın yıldızlarına gelelim
Bu hafta hafif sıkletin 1. SiSmiile oluyor tebrik ederim şekerim yine harikasın
Istenmeyentuyy de güzel bir sonuç alsa da 2. Oldu tebrik ediyorum çilegim
Eki Görüntüle 3349870
Ağır sikletin kazananıdelfinia oluyorrr tebrik ederim canım seni ligde görmek güzel
Fit mutlu anne 2. Oldu seni de tebrik ederim canim
Eki Görüntüle 3349869
Smiile supersin, duzenli vermek mukemmel, aynen devam.
delfinia seytanin bacagini kirmissin tebrikler.
Ikinciler
Fit mutlu anne Istenmeyentuyy kizlar size tebrikler. Rakipleriniz gucluymis yapcak bisi yok
Tamam canim not ediyorumtamam canım, benim bir de + çıktığım için 3 günlük cezamdan 1 günüm de kalmıştı. bu hafta iki günü de tamamlarım
Tamam canim kabul ediyorum 1 gunun kaldiEki Görüntüle 3349848 Eki Görüntüle 3349849
Merhaba ben 10bin cezanın birisini daha dün gece yaptım ama resimden de görüldüğü gibi bir kısmı saat 12yi geçtiğinden ertesi güne atmış. Bu şekilde kabul mü?5012 +5018=10030 ediyor. Kalanını da bugün inş. Yaparım. Bir önceki gün 12 saatlik otobüs yolculuğu yaptığım için yapamadım. Bu güne kaldı maalesef.Chocolita Fit mutlu anne
Bende tebrik ederim kızlarSmiile supersin, duzenli vermek mukemmel, aynen devam.
delfinia seytanin bacagini kirmissin tebrikler.
Ikinciler
Fit mutlu anne Istenmeyentuyy kizlar size tebrikler. Rakipleriniz gucluymis yapcak bisi yok
Sevgiler
Onu da yapıyorum.Tamam canim kabul ediyorum 1 gunun kaldi
Bitmez oyuncakları.. Bizde geçen gün kırıkları ve parçaları kaybolanları attık. Diğerlerini kutulayıp kaldırdık.Bugün niyetliyim kızlar ramazan gelmeden borçlarımı bitirmek istiyorum bakalim yapabilirsem oglani çişe aliştiralı 8-9 ay olmustu ama geceleri bezliyordum bi hafta 10 gündür de geceleri bezsiz yatiyo bugün cocuklarin odasini temizledim bi hala da bitmedi ay ne ıvir zıvır var bitmiyo oyuncaklari sectim kırıkları attim birazini kaldirdim özlesin diye
Bugün niyetliyim kızlar ramazan gelmeden borçlarımı bitirmek istiyorum bakalim yapabilirsem oglani çişe aliştiralı 8-9 ay olmustu ama geceleri bezliyordum bi hafta 10 gündür de geceleri bezsiz yatiyo bugün cocuklarin odasini temizledim bi hala da bitmedi ay ne ıvir zıvır var bitmiyo oyuncaklari sectim kırıkları attim birazini kaldirdim özlesin diye
Bitmez oyuncakları.. Bizde geçen gün kırıkları ve parçaları kaybolanları attık. Diğerlerini kutulayıp kaldırdık.
Benimkilerle konuştum. İyi ki kabul ettiler.ben 2. cocuktan sonra cocuk isine son verdigimden duzenli olarak kullanmadiklarini ikinci ele ayiriyorum / atiyorum
cocuklarda travma oldu artik, atma diye agliyorlar
odalarini toplasalar atmam banane
Kızlar cikmak zorundayim. Yüzdeleri ve yeni grup yıldızlarını dönünce yazacağım. Kilo verenleri tebrik ediyorum. Sabit ya da + gelenler de moralinizi bozmayın olabilir bu hafta toplarız inşallah. Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?