Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

tamam canım, benim bir de + çıktığım için 3 günlük cezamdan 1 günüm de kalmıştı. bu hafta iki günü de tamamlarım
Tamam canim not ediyorum
Tamam canim kabul ediyorum 1 gunun kaldi
Fit mutlu anne
Menüleri yukarıya yazdım.

Smiile supersin, duzenli vermek mukemmel, aynen devam.

delfinia seytanin bacagini kirmissin tebrikler.

Ikinciler
Fit mutlu anne Istenmeyentuyy kizlar size tebrikler. Rakipleriniz gucluymis yapcak bisi yok
Bende tebrik ederim kızlar delfinia Smiile

Bildirimimi de yapayım;

11 Aralık
Geçen hafta
: 59 kg
Bu hafta: 58 kg
Fark: - 1 kg
Yüzde: - 1,694

Aslında çok zor bir hafta geçirdim, ilaçlardan ve hareketsizlikten sabit veya artı çıkarım belki diyordum fakat öyle olmadı. Dengelemeye çalışma çabalarım sonuç verdi, bir de şu püf nokta bence kızlar, “bir kez saldın veya istediğin gibi gitmedi diye büsbütün salıp bırakma”

belki bu 1 kilonun tamamı yağ değil, ödem de vardır içinde çünkü geçen haftadan hastalık başlangıcı vardı bende. Yine de çok mutlu oldum, ikinci hedefime 2 kilo kaldı fakat benim direnç kilom hem 57-58 arası olmuştur bakalım neler yaşanacak bekleyip görelim

Tebrik mesajlarınıza teşekkür ederim, hepinizi öpüyorum

Ayrıca kilo veren herkesi tebrik ederim, sabit veya artılar modunuzun düşmesine izin vermeyin, yepyeni bir yıl geliyor

Bugün niyetliyim kızlar ramazan gelmeden borçlarımı bitirmek istiyorum bakalim yapabilirsem oglani çişe aliştiralı 8-9 ay olmustu ama geceleri bezliyordum bi hafta 10 gündür de geceleri bezsiz yatiyo bugün cocuklarin odasini temizledim bi hala da bitmedi ay ne ıvir zıvır var bitmiyo oyuncaklari sectim kırıkları attim birazini kaldirdim özlesin diye

Bitmez oyuncakları.. Bizde geçen gün kırıkları ve parçaları kaybolanları attık. Diğerlerini kutulayıp kaldırdık.

Bitmez oyuncakları.. Bizde geçen gün kırıkları ve parçaları kaybolanları attık. Diğerlerini kutulayıp kaldırdık.

ben 2. cocuktan sonra cocuk isine son verdigimden duzenli olarak kullanmadiklarini ikinci ele ayiriyorum / atiyorum

cocuklarda travma oldu artik, atma diye agliyorlar
odalarini toplasalar atmam banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…