- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.369
- 548
Bende 40 dk pilates yaptım. Bacakları ve karnı yaktım. Belki akşama 40 dk daha atarım. Şimdi yeşil çayımı içiyorum. Yansın yağlarrrrSabah reformer vardı.
Oradan çıktım yürüyorum.
Walk walk walk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 40 dk pilates yaptım. Bacakları ve karnı yaktım. Belki akşama 40 dk daha atarım. Şimdi yeşil çayımı içiyorum. Yansın yağlarrrrSabah reformer vardı.
Oradan çıktım yürüyorum.
Walk walk walk
Çok geçmiş olsun ladyim olur tabi. Tamamen kopmayacak olmana sevindimTebrik ederim chocom, bende güya gelecektim ama regl, hastalık derken kendimi toplayamadım. Listelere girmeyeyim ama bugünden itibaren aktif olayım olur mu? Elimden geldiği kadar burada motivasyon bulayım belki sizlere de bir faydam olur![]()
Tamamen koparsam bütün emeklerime çok yazık olur sizlerden motivasyon alıyorum. Emeklerin için tekrar teşekkür ederim chocomÇok geçmiş olsun ladyim olur tabi. Tamamen kopmayacak olmana sevindim![]()
Ne demek canım benimTamamen koparsam bütün emeklerime çok yazık olur sizlerden motivasyon alıyorum. Emeklerin için tekrar teşekkür ederim chocom
Bu hafta ekside olman iyi benceH.sonu cuma da dahil çok yedim ama 4 gün aç gezdim neredeyse.
200 gr çok az
BendeAy çok sevindim dönmenedejavu oldum kıazz
Yok yok kandırma beni eksilmissin ufakta olsaBen aynıyım.
Geçmiş olsun canımBen şimdi çocukla ilgileneyim de, malum hasta yine. Çok sekteye uğratmamaya çalışacağım güncellemeleri. Öpüyorum sizi
Yüzde eklemeyi unutmayalım arkadaşlar en çok oyalayan o oluyor
Tam da tipini arayacağım zamanda gelen bildirimteşekkür ederim :))
Şaşırdık mı hayır
Bir gün süpernovaya inmek nasip olur inşallahŞaşırdık mı hayır![]()