- 16 Aralık 2019
- 21.379
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.264
- 598
- 32
Daha iyiyim çokom çok teşekkür ederimGeçmiş olsun dutum. Şimdi nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyiyim çokom çok teşekkür ederimGeçmiş olsun dutum. Şimdi nasılsın
Çok yorucu oluyor mu adım yarışı yeni mi başladınız kızlar geçen haftalarda hiç yoktu bende yapmak istiyorum sadece yürüyüş ise
Haftayı yarıladık ama adımlar telefonlarda kayıtlıdır zaten. Geçtiğimiz cumartesiden itibaren adım atan ekran gönderip seni etiketleyerek toplam adım sayısını da yazsın. Böylece sende toplamakla uğraşmamış olursun. En son öyle yapmıştık. Herkes kendi adım sayısını toplayıp tartı günü (cumartesi) atıyordu. Senin yapacağın sadece listelemek ve 1. Yi belirlemek olur. Adım sayısına göre listeleme yapmana da gerek yok karışık olup en yüksek yapanları belli edebilirsin
TamamdirHaftayı yarıladık ama adımlar telefonlarda kayıtlıdır zaten. Geçtiğimiz cumartesiden itibaren adım atan ekran gönderip seni etiketleyerek toplam adım sayısını da yazsın. Böylece sende toplamakla uğraşmamış olursun. En son öyle yapmıştık. Herkes kendi adım sayısını toplayıp tartı günü (cumartesi) atıyordu. Senin yapacağın sadece listelemek ve 1. Yi belirlemek olur.
Yuruyus,leslie sana kalmis ne olursa.Çok yorucu oluyor mu adım yarışı yeni mi başladınız kızlar geçen haftalarda hiç yoktu bende yapmak istiyorum sadece yürüyüş ise
Aynen muhteşem olurYuruyus,leslie sana kalmis ne olursa.
Maksat aktif olmak.
Birde birbirimizin adim sayisini gorunce motive olup kendimize yeni hedefler koyalim diye bence guzel bir yaris
Ya burda bir hemsire var. Adam 170 kiloymus. Suan 99 kg ama boyuda uzun.Ay kız bende öyleyim. Ama yarayacak olan da bu biliyor musun. Önceden hep azar azar ye hepsinden ye kafasındaydım. Bu düşünce yüzünden hep kilo aldım. Çünkü tatlı Hamur işi azar azarda olsa aldığın zaman kendini sana hatırlatıyor. Tekrar arıyorsun. Vücut zaten alışmış onu almaya sende günlük doz verir gibi tadına bakıyorsun. Sonra tabi yine esirsin. O yüzden dediğin gibi uzak durmak gerekiyor. O arayı bir açsak insan bir süre sonra gerçekten aramıyor.
1 meyve de kalacağım bende. Ya da kuru incir. Hurma.Ya burda bir hemsire var. Adam 170 kiloymus. Suan 99 kg ama boyuda uzun.
2023/24 yilbasinda seker,pasta,tatliyi kesecegim demis. Zaten doktor zayiflamaz isen oglunun vakkiz edildigini goremezsin demis. 14 yaslarinda oluyorlar.
Neyse hala hic yemiyor ama cok seviyorum pastayi keki diyor.
56 yasinda. Dun 15km yurumussonrada ise geldi.
Suan bas agrim yok. Dun cok kotuydu ama. Top oynama aktivitesine gidecektim oglum ile. Katilamadim agridan.
Sekeri meyveden almayi tercih edecegim
Olur canım. Cumartesiden itibaren başlar kayıt almayanlarBen genelde telefonu yanımda taşımıyorum o yüzden telefon Ct den itibaren az ben bu ct basliyim saaat ile yürüyüş yapıyoum bir saat diyorum saatim doluncaya denk yürüyüş yapıyorum
Aynen denpcim. Cuma günü adım bitince adım sayılarının toplamını alıp arriyi etiket yapıcaz. Herkes kendi toplamını alınca bizim de işimiz kolay oluyor
Merhabalardelfinia
TheDandelion
D u t
labellevie
Ruh-u Revann
yiitee
HuMIsma
Kızlar adım yarışına start verdik. Katılmak isteyenler, geçen cumartesiden itibaren attığınız adımların ekran görüntüsünü alıpArrietty_ etiketleyerek topiğe atın. Cuma akşamına kadar almaya devam edeceğiz. Cuma günü son adımdan sonra onları da ekran alıp, bütün hafta attığınız adım sayısılarının toplam sonucunu
Arrietty_ i etiketleyerek gönderin.
Günlük olarak topiğe adım ekranı gönderiyorsanız, cuma günü hepsini tekrardan atmanıza gerek yok. Sadece toplamını gönderirsiniz
Tamam canım çok geçmiş olsun dikkatli olMerhabalarChocolita
Arrietty_
Beni adım yarışının dışında tutarsanız sevinirim. Benim dizim rahatsız ya, doktoruma sormuştum, "uzun mesafeli yürüyüşle diz eklemlerini çok zorlamamanız gerekli, aşınma var" demişti.
Yüksek tibial osteotomi ameliyatlık durumda. Şehir haatanesindeki doktorum önce kilo vermemi istiyor, belki kilo verince şikayetleriniz azalabilir, hemen ameliyat etmek istemeyiz diyor.
Merdiven çıkarken de zorlanıyorum, canım yanıyor.
20 Mayıs'ta Ayvalık'a gideceğiz ailecek inşallah. Orada her gün yüzecek veya su içinde egzersiz yapacağım eklemleri zorlamadan.
Dün gece çok rahatsızlandım,yediğim birşey dokunmuş, çok da karın ağrısı oldu. Menümü yazabildim anca, yürüyüş yarışı ile ilgili bugün mesaj yazabildim size.