Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Dünkü menüm yazmayı unutmuşum
Sabah 2 yumurta bolca yeşillik
Öğle arası fırında tavuk göğüs ten yedim biraz3 kaşık bulgur pilavı
7 gibi acıktım yoğurt yedim birde zeytin yağli yumurta kırıp yedim
3 lt su 40 dk yürüyüş + Spor toplam

Mutlu sabahlar isveç deneyecegim bu hafta bakalım en az 6 gün yapılıyormus
Adım yarısı varsa katılırım bende Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000079757.webp
    1000079757.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 5
Günaydın

Chocolita Chocolita adim yarisina start haftasonu tarti gununde mi olacak yoksa basladik mi?
Haftayı yarıladık ama adımlar telefonlarda kayıtlıdır zaten. Geçtiğimiz cumartesiden itibaren adım atan ekran gönderip seni etiketleyerek toplam adım sayısını da yazsın. Böylece sende toplamakla uğraşmamış olursun. En son öyle yapmıştık. Herkes kendi adım sayısını toplayıp tartı günü (cumartesi) atıyordu. Senin yapacağın sadece listelemek ve 1. Yi belirlemek olur. Adım sayısına göre listeleme yapmana da gerek yok karışık olup en yüksek yapanları belli edebilirsin

Haftayı yarıladık ama adımlar telefonlarda kayıtlıdır zaten. Geçtiğimiz cumartesiden itibaren adım atan ekran gönderip seni etiketleyerek toplam adım sayısını da yazsın. Böylece sende toplamakla uğraşmamış olursun. En son öyle yapmıştık. Herkes kendi adım sayısını toplayıp tartı günü (cumartesi) atıyordu. Senin yapacağın sadece listelemek ve 1. Yi belirlemek olur.
Tamamdir

Ozaman sen herkesi etiketleyip duyuru mu yapsan, ben mi yapayim?
Kimsenin gozunden kacmasin

Çok yorucu oluyor mu adım yarışı yeni mi başladınız kızlar geçen haftalarda hiç yoktu bende yapmak istiyorum sadece yürüyüş ise
Yuruyus,leslie sana kalmis ne olursa.
Maksat aktif olmak.
Birde birbirimizin adim sayisini gorunce motive olup kendimize yeni hedefler koyalim diye bence guzel bir yaris

delfinia delfinia
TheDandelion TheDandelion
D u t D u t
labellevie labellevie
Ruh-u Revann Ruh-u Revann
yiitee yiitee
HuMIsma HuMIsma

Kızlar adım yarışına start verdik. Katılmak isteyenler, geçen cumartesiden itibaren attığınız adımların ekran görüntüsünü alıp Arrietty_ Arrietty_ etiketleyerek topiğe atın. Cuma akşamına kadar almaya devam edeceğiz. Cuma günü son adımdan sonra onları da ekran alıp, bütün hafta attığınız adım sayısılarının toplam sonucunu Arrietty_ Arrietty_ i etiketleyerek gönderin.

Günlük olarak topiğe adım ekranı gönderiyorsanız, cuma günü hepsini tekrardan atmanıza gerek yok. Sadece toplamını gönderirsiniz

Ay kız bende öyleyim. Ama yarayacak olan da bu biliyor musun. Önceden hep azar azar ye hepsinden ye kafasındaydım. Bu düşünce yüzünden hep kilo aldım. Çünkü tatlı Hamur işi azar azarda olsa aldığın zaman kendini sana hatırlatıyor. Tekrar arıyorsun. Vücut zaten alışmış onu almaya sende günlük doz verir gibi tadına bakıyorsun. Sonra tabi yine esirsin. O yüzden dediğin gibi uzak durmak gerekiyor. O arayı bir açsak insan bir süre sonra gerçekten aramıyor.
Ya burda bir hemsire var. Adam 170 kiloymus. Suan 99 kg ama boyuda uzun.
2023/24 yilbasinda seker,pasta,tatliyi kesecegim demis. Zaten doktor zayiflamaz isen oglunun vakkiz edildigini goremezsin demis. 14 yaslarinda oluyorlar.

Neyse hala hic yemiyor ama cok seviyorum pastayi keki diyor.
56 yasinda. Dun 15km yurumus 🫣 sonrada ise geldi.

Suan bas agrim yok. Dun cok kotuydu ama. Top oynama aktivitesine gidecektim oglum ile. Katilamadim agridan.
Sekeri meyveden almayi tercih edecegim

Ya burda bir hemsire var. Adam 170 kiloymus. Suan 99 kg ama boyuda uzun.
2023/24 yilbasinda seker,pasta,tatliyi kesecegim demis. Zaten doktor zayiflamaz isen oglunun vakkiz edildigini goremezsin demis. 14 yaslarinda oluyorlar.

Neyse hala hic yemiyor ama cok seviyorum pastayi keki diyor.
56 yasinda. Dun 15km yurumus 🫣 sonrada ise geldi.

Suan bas agrim yok. Dun cok kotuydu ama. Top oynama aktivitesine gidecektim oglum ile. Katilamadim agridan.
Sekeri meyveden almayi tercih edecegim
1 meyve de kalacağım bende. Ya da kuru incir. Hurma.

Arrietty_ Arrietty_
Canım bu sekilde cumartesiden düne kadar olan bugunkünü akşam atarken senide etiket yaparım
Dogru anladım inşallah Chocolita Chocolita
Şuan için toplamı 32.515 adım

Eklentiler

• 1000079994.webp
    1000079994.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000079991.webp
    1000079991.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000079993.webp
    1000079993.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000079992.webp
    1000079992.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 6
Arrietty_ Arrietty_
Canım bu sekilde cumartesiden düne kadar olan bugunkünü akşam atarken senide etiket yaparım
Dogru anladım inşallah Chocolita Chocolita
Şuan için toplamı 32.515 adım
Aynen denpcim. Cuma günü adım bitince adım sayılarının toplamını alıp arriyi etiket yapıcaz. Herkes kendi toplamını alınca bizim de işimiz kolay oluyor

delfinia delfinia
TheDandelion TheDandelion
D u t D u t
labellevie labellevie
Ruh-u Revann Ruh-u Revann
yiitee yiitee
HuMIsma HuMIsma

Kızlar adım yarışına start verdik. Katılmak isteyenler, geçen cumartesiden itibaren attığınız adımların ekran görüntüsünü alıp Arrietty_ Arrietty_ etiketleyerek topiğe atın. Cuma akşamına kadar almaya devam edeceğiz. Cuma günü son adımdan sonra onları da ekran alıp, bütün hafta attığınız adım sayısılarının toplam sonucunu Arrietty_ Arrietty_ i etiketleyerek gönderin.

Günlük olarak topiğe adım ekranı gönderiyorsanız, cuma günü hepsini tekrardan atmanıza gerek yok. Sadece toplamını gönderirsiniz
Merhabalar Chocolita Chocolita Arrietty_ Arrietty_
Beni adım yarışının dışında tutarsanız sevinirim. Benim dizim rahatsız ya, doktoruma sormuştum, "uzun mesafeli yürüyüşle diz eklemlerini çok zorlamamanız gerekli, aşınma var" demişti.
Yüksek tibial osteotomi ameliyatlık durumda. Şehir haatanesindeki doktorum önce kilo vermemi istiyor, belki kilo verince şikayetleriniz azalabilir, hemen ameliyat etmek istemeyiz diyor.
Merdiven çıkarken de zorlanıyorum, canım yanıyor.
20 Mayıs'ta Ayvalık'a gideceğiz ailecek inşallah. Orada her gün yüzecek veya su içinde egzersiz yapacağım eklemleri zorlamadan.
Dün gece çok rahatsızlandım,yediğim birşey dokunmuş, çok da karın ağrısı oldu. Menümü yazabildim anca, yürüyüş yarışı ile ilgili bugün mesaj yazabildim size.

Son düzenleme:
Merhabalar Chocolita Chocolita Arrietty_ Arrietty_
Beni adım yarışının dışında tutarsanız sevinirim. Benim dizim rahatsız ya, doktoruma sormuştum, "uzun mesafeli yürüyüşle diz eklemlerini çok zorlamamanız gerekli, aşınma var" demişti.
Yüksek tibial osteotomi ameliyatlık durumda. Şehir haatanesindeki doktorum önce kilo vermemi istiyor, belki kilo verince şikayetleriniz azalabilir, hemen ameliyat etmek istemeyiz diyor.
Merdiven çıkarken de zorlanıyorum, canım yanıyor.
20 Mayıs'ta Ayvalık'a gideceğiz ailecek inşallah. Orada her gün yüzecek veya su içinde egzersiz yapacağım eklemleri zorlamadan.
Dün gece çok rahatsızlandım,yediğim birşey dokunmuş, çok da karın ağrısı oldu. Menümü yazabildim anca, yürüyüş yarışı ile ilgili bugün mesaj yazabildim size.
Tamam canım çok geçmiş olsun dikkatli ol ❤️

Back
X