Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde bu millet.
Haftasonu cokmu costunuz :)
Hava guzel. Yuruyusdeyim. 2,5 saatim var oglumu almama
Hayirli yolculuklar. Ben TR de iken kismiyorum. Bol su ve yuruyus ile zayifliyorum hep TRdeBen yarın kızımla memlekete uçuyorum , orda elimden geldiğince diyete aymaya çalışacağım ama ne kadar başarılı olurum bilemiyorum
Yuruyeyim :))Hiç sorma Benim her pazartesi durgun geçiyor ayağına sağlık sen benim yerimede yürüsalı günü sahalardayim yine
Teşekkürler . Ben de Mersin’e gideceğim , inşallah buharlaşıp kilo da veririmHayirli yolculuklar. Ben TR de iken kismiyorum. Bol su ve yuruyus ile zayifliyorum hep TRde
Heryere yuruyordum ama tekirdag da :))
Ben yarın kızımla memlekete uçuyorum , orda elimden geldiğince diyete aymaya çalışacağım ama ne kadar başarılı olurum bilemiyorum
Yoğun geçiyor valla cumartesi evdeydim pazar pazartesi dışardayım. Ulaşım da ücretsizmişNerde bu millet.
İyi yolculuklar canımBen yarın kızımla memlekete uçuyorum , orda elimden geldiğince diyete aymaya çalışacağım ama ne kadar başarılı olurum bilemiyorum
Ben yarın kızımla memlekete uçuyorum , orda elimden geldiğince diyete aymaya çalışacağım ama ne kadar başarılı olurum bilemiyorum
Şimdiden iyi yolculuklar canımTeşekkürler . Ben de Mersin’e gideceğim , inşallah buharlaşıp kilo da veririm
Sabah yürüyüş yaptım çocuklar evde koşturmaca vallahiNerde bu millet.
Bir yerlere mi gidicem acaba ahh ne güzel olurdu bir değişiklik olrudu banada hadi inşallah
ben aslında grup eşliğinde gitmiyorum kendimi motive etmek amaçlı ara ara girip nasıl gittiğimden bahsediyorum yeni sayılırımYenimi katildin hiç denk gelmedim
Ne kadar sağlıklı orasını bilemiyorum ama tek öğün beslenerek verdimSekiz kilomu Verdin anlamadım şimdi nasıl başardın