Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canımm dün böyle olduBu kadancık mııı ne kaaa az yemişsin afiyet olsun
Telafi kaçamakla değilse sıkıntı yokevet canımm dün böyle olduama bugün telafi ettim sanırım
teşekkürlerr![]()
yok pek sayılmaz, yani inşallahTelafi kaçamakla değilse sıkıntı yok![]()
Mayayı yok dr oetker ekşili kuru maya alıp Kendim yaptım.haftasonu normalde siyez ekmek alıyorum fileden fırında çıkmışTammm kaptan menüsüAfiyet olsun
Kaptaniçem ekşi mayayı hazır mı alıyorsun?
Hee yokyok kızın seninkini istedi ya haniçok beğendim çoookkkk
ama dünkü menümle ilgili söyledim tatlışş kaptanımmdünkü menüme kızım çomak soktu da azıcık
![]()
canımm teşekkürlerBu menünle ilgili yazdıklarını okudu bravo valla ben dayanamaz yerdim![]()
benim kızım etoburdur bildiğin ve öyle kıyma mıyma da kesmez, löp löp et olacak, parça tavuğu görünce de ağzının suyu aktıHee yokyok kızın seninkini istedi ya haniordaki sofraları begenmedimi
![]()
Hahahaha çok iyi ozaman yacanımm teşekkürler
biraz hırs ve gurur yaptım o yüzden de yemedim, bir gün önce görümcem sen güzel kilo vermiştin yine aldın deyince
benim kızım etoburdur bildiğin ve öyle kıyma mıyma da kesmez, löp löp et olacak, parça tavuğu görünce de ağzının suyu aktı![]()
teşekkğr ederimmmm ben kendimi tanıyorum aç kalırsam tatlıya saldırırın oyüzfen ara öğünümü kahvemi suyumu bile yanımda götürdüm markete gidip canım bişey çekmesin diye hsjsjsjsjsjsCok geçmiş olsun kuzum yaadiyet yaparken bile onu düşünerek yapman bile çok güzel ben onuda uğrasamazdım kendime ama yemezdimde![]()
teşekkür ederimmafiyet bal olsun kaptanımm
geçmiş olsun canım![]()
sağol canımmCanımcım geçmiş olsun. Gayretine de maşallah yani![]()
kalorisi düşük ama proteini de düşük olmuş canımızın çektiği şeyleri yemek istiyoruz ama vücudumuzu iyi beslemiyoruz öyle yaptık diye kendimizi cezalandırıyoruz onun yerineeee karbonhidrat yanında protein lif eklemek her zaman daha iyidirrrDünkü menüm Sabah
İki yumurta biraz sucuk iki dilim kepekli ekmek
Öğlen
Kahve bı kaç fındık
Akşam
Bir buçuk kase mercimek çorbası
Salata
Dört kaşık makarna
Ara madensuyu detixmix
Su 3 lt
Ellssa
94bassuk
Boncuk2307
fazla içme kızzz tartıda ağır çekecenBugün 2.5litre su icmeye niyetlendim
1.5 litre bitti 1litreyide icerim ins ya midem bulandı![]()
yabshshsjsj ya bu mesaja ne kadar güldüm anlatamam, allah ta seni güldürsünevet canım, aslında sabah kendime tavuk yapmıştım, yanıma almak için, kızların menüsü farklıydı, ama büyük kızım tavuğu görünce anne bunu bana koyar mısın dedi , benim yegane protein kaynağım da uçtu![]()
Yalnız glutensiz poğaça kim etti
afiyetler olsun canım çok güzel menün de sporun da su bi bardak daha iç kaptanın hatırınaMenum
Sabah 11.30
Kirmizi biberli yesil biberli lorlu yumurta
2 parca salatalik
5 findik 5 badem
Aksam 17.45
Etli kuru fasulye
3 yk sebzeli bulgur pilavi
Kuru cacik
Su 2 lt
Spor 45 dk yuruyus
Ellssa
Boncuk2307