- 31 Ekim 2013
- 21.503
- 72.288
- 798
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzuşummafiyet bal olsun kaptanımm
geçmiş olsun canım![]()
canımın içi akşam kayınvalideme gittik, eltimin doğumgünüydü, lahmacun yaptırmışlar ve zibilyon tane tatlı orada yemeye kalksam onu da ye bunu ye diye diye hepsinden yiyecektimBebeğimm akşam nasıl durdun öyle![]()
Iyii toparlamıssın dırcanımın içi akşam kayınvalideme gittik, eltimin doğumgünüydü, lahmacun yaptırmışlar ve zibilyon tane tatlı orada yemeye kalksam onu da ye bunu ye diye diye hepsinden yiyecektim
ben de direkt akşamları yemek yemiyorum malum kilo da aldım deyince (görümcem bir gün önce kendisi de demişti, kozum elimdeydi) bi iki ısrar sonrası rahat bıraktılar, eve de geç gelince daha da yiyemedim, dün böyle oldu o yüzden
Afiyet olsun kaptanım
Canımcım geçmiş olsun. Gayretine de maşallah yanisen evde ekmek yapıyosun da ben de armut toplamıyprum haaa kocamı ameliyata getirdim hastanrye gelirken full diyet menümle geldimben de haftasonu ekşi mayalı ek ek yapmıştım evde onla kahvaltımı yaptım misss sapsağlıklııı
ameliyat derken ufacık operasyon endişelenecek bişi diil ama işte günümüz hastanede geçiyo hazırlıklı geldim
ya içim açıldı çokgüzel bi gün olmuş![]()
İşte bu bir kahramanlık hikayesi :)) Yav nelere katlanıyoruz, gelsinler de irade görsünler.canımın içi akşam kayınvalideme gittik, eltimin doğumgünüydü, lahmacun yaptırmışlar ve zibilyon tane tatlı orada yemeye kalksam onu da ye bunu ye diye diye hepsinden yiyecektim
ben de direkt akşamları yemek yemiyorum malum kilo da aldım deyince (görümcem bir gün önce kendisi de demişti, kozum elimdeydi) bi iki ısrar sonrası rahat bıraktılar, eve de geç gelince daha da yiyemedim, dün böyle oldu o yüzden
Sağol canımAfiyet olsun kaptanım
Canımcım geçmiş olsun. Gayretine de maşallah yani
İşte bu bir kahramanlık hikayesi :)) Yav nelere katlanıyoruz, gelsinler de irade görsünler.![]()
Valla öyle oldusen evde ekmek yapıyosun da ben de armut toplamıyprum haaa kocamı ameliyata getirdim hastanrye gelirken full diyet menümle geldimben de haftasonu ekşi mayalı ek ek yapmıştım evde onla kahvaltımı yaptım misss sapsağlıklııı
ameliyat derken ufacık operasyon endişelenecek bişi diil ama işte günümüz hastanede geçiyo hazırlıklı geldim
ay sarmaları yeyince az yiyim demişsin gibi bi menü olmuşşş afiyet olsun
ya içim açıldı çokgüzel bi gün olmuş![]()
yok kaptanımm, öğlen ofistekilerle parka gidelim dedik piknik gibi, orada yiyeceğiz o yüzden kahvaltıyı es geçtim ki çok kalori almayayımIyii toparlamıssın dırkahvaltıya bol yeşillikli sağlam yaparsın
İşte bu bir kahramanlık hikayesi :)) Yav nelere katlanıyoruz, gelsinler de irade görsünler.![]()
Iyi düşünmüşsünyok kaptanımm, öğlen ofistekilerle parka gidelim dedik piknik gibi, orada yiyeceğiz o yüzden kahvaltıyı es geçtim ki çok kalori almayayım
ama o lahmacun ne koktu burnuma anlatamam![]()
Ay evet sonradan fark ettimCanım ben kaptanlıktan emekliğe ayrıldım![]()
Bugün 2.5litre su icmeye niyetlendim
1.5 litre bitti 1litreyide icerim ins ya midem bulandı![]()
evet canım, aslında sabah kendime tavuk yapmıştım, yanıma almak için, kızların menüsü farklıydı, ama büyük kızım tavuğu görünce anne bunu bana koyar mısın dedi , benim yegane protein kaynağım da uçtuAfiyet şifa olsun canım. Hiç protein almamışsın![]()
Hahahahah pikniktekileri begenmedimievet canım, aslında sabah kendime tavuk yapmıştım, yanıma almak için, kızların menüsü farklıydı, ama büyük kızım tavuğu görünce anne bunu bana koyar mısın dedi , benim yegane protein kaynağım da uçtu![]()
çok beğendim çoookkkkHahahahah pikniktekileri begenmedimi![]()
Aç karna ; yeşil smoothie (ıspanak maydanoz salatalık limon)
11.00
Kendim yaptım ekşi mayalı ekmek
Eki Görüntüle 3594309
14.00
tarçın türk.kahve
18.30
2 kepce pazı kavurma
3 dilim tavuk fileto izgara
kefir
Maden suyu
Spor
1.5 litre su