- 4 Kasım 2018
- 26.578
- 109.708
- 598
Kucuk bir parca saglikli bile deniliyor. 80% ustu olmali.Biter çikolata yiyen varmı diyet için Uygun diyen var yesek sıkıntı olur mu sıfır şeker
Bence sknti degil Bitter. Zaten hergun istemiyor insanin cani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kucuk bir parca saglikli bile deniliyor. 80% ustu olmali.Biter çikolata yiyen varmı diyet için Uygun diyen var yesek sıkıntı olur mu sıfır şeker
Mens günlerim yaklaşınca canım tatlı çekiyorKucuk bir parca saglikli bile deniliyor. 80% ustu olmali.
Bence sknti degil Bitter. Zaten hergun istemiyor insanin cani
Aslinda soyle bir plan yapsan
Mesela sabah kalkinca 1 bardak su
Kahvalti oncesi ve sonrasi su
Oglen olmadan yine 1 bardak
Ogle yemegi oncesi ve sonrasi
Ikindi 1 bardak su
Aksam yemegi oncesi ve sonrasi.
Yatmadan 1 saat once derken
2 ,5L su olur 250ml bardak ile icersen
Adim sayin cok guzel20mayıs salı
Sabah: 1b.çay, 1/2 sandviç
Akşam: 1biber dolması, 1k.cacık, 1d.ekmek
Su 3lt
Spor 8565 adım
Eki Görüntüle 3594385
Chocolita
Arrietty_
Patavatsizmis tam .Biraz adımlayıp dönecektim ev karışık. Okuldan arkadaşla karşılaştık. Laf lafı açtı, dedi ki bende önceden çok kiloluydum çok kötüydüm işte senin gibiydim. Sonradan zayıfladım. :)
Kısacası eve dönmüyorum yürüyüş yapıcam
Kötü kalp buBiraz adımlayıp dönecektim ev karışık. Okuldan arkadaşla karşılaştık. Laf lafı açtı, dedi ki bende önceden çok kiloluydum çok kötüydüm işte senin gibiydim. Sonradan zayıfladım. :)
Kısacası eve dönmüyorum yürüyüş yapıcam
10.000 attım geldim. İnşallahPatavatsizmis tam .
Evet kilo güzel birsey degil. Fakat bunu daha güzel sekilde ve motive edecek sekilde demek varken boyle söylenmesi cok cirkin.
Yürü be chocom. Sonra gözüne sokarsin fit halini
İşte düşünmeden konuşuyorlar. Bende şaşırdım. Üstünde durmadım amaKötü kalp buChocolita ya . Ne biçim insanlar var
Hoş geldinÇok şükür Ayvalık'a vardık. 5 saat yoldaydık. Marketten alışveriş yaptık, valizleri ve diğer eşyaları eve taşıdık, yerleştireceğiz. Valizleri merdivenden yukarı kata taşırken iyi kalori harcamışımdır.🏋
![]()