Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Fizik tedaviye Devam edecek uzun sure.
Beyin yorgunlugu var.
Birde nasil aciklayacagim bilmiyorum.
Bebeklilden beri ögrendigi seylerde eksiklik var. Neuroloji doktor soyle dusun dedi.
Beyni kitap ve sayfalari oluyor hayati boyunca. Tumor buns engel olmus. 10sey ögrendigi ise 3 u otomatikmen yapiyor.
Okulda da genel hayatdada tekrar ogrenmek icin geriye gidecegiz.
Acil şifalar dilerim.

Günaydın kızlar. Benim kolesterolüm yüksek ya lifli gıdalar kolesterolü emip dışarı atarmış. Yulaf nohut fasulye mercimek elma gibi. Sağlıklı yağlar da badem gibi, iyi kolesterolü yükseltip desteklermiş. Nabzın 90 120 arası olduğu egzersizler de düşürürmüş.

Günaydın kızlar. Benim kolesterolüm yüksek ya lifli gıdalar kolesterolü emip dışarı atarmış. Yulaf nohut fasulye mercimek elma gibi. Sağlıklı yağlar da badem gibi, iyi kolesterolü yükseltip desteklermiş. Nabzın 90 120 arası olduğu egzersizler de düşürürmüş.
Paylaşımın için teşekkürler canım🤗💕🌸

Sen yuruyus yapmalisin ozmn degil mi?

Yoo akrabalar burda kazadan sonra onların yanına gitmek zorunda kaldık. Eşimle lokantamiz vardı kapatık tayin olacak bir iş değildi benimki ☺️
Bu arada çok geçmiş olsun canım 🩵 ben bilmiyodum .

Back
X