- 11 Nisan 2025
- 288
- 587
- 18
- 26
Yok estağfurullah değilsin tabi3 kişiyiz bi dehem 750 lira vercem hem 2000 kalori alacam enayi miyim ben
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok estağfurullah değilsin tabi3 kişiyiz bi dehem 750 lira vercem hem 2000 kalori alacam enayi miyim ben
![]()
Tayinden dolayı mı ordasınızVan Çaldıran
Mesaj alındıBir bakıp çıkıyorlar
Gelenleri bekleriz. Yaz için son çağrı![]()
Acil şifalar dilerim.Fizik tedaviye Devam edecek uzun sure.
Beyin yorgunlugu var.
Birde nasil aciklayacagim bilmiyorum.
Bebeklilden beri ögrendigi seylerde eksiklik var. Neuroloji doktor soyle dusun dedi.
Beyni kitap ve sayfalari oluyor hayati boyunca. Tumor buns engel olmus. 10sey ögrendigi ise 3 u otomatikmen yapiyor.
Okulda da genel hayatdada tekrar ogrenmek icin geriye gidecegiz.
Afiyet olsun. Sizin market baya uzakmış sanırımIyi aksamlar
Cok uykusuzum
Ilk ogunum
Patlicanli, kabakli turlu
Hepsini yiyemedim
Son ogun
Balik koftesi
Altda marul ,tere ve limonsuyu
Spor yok
Gerci markete yurudum 2 defa hizli hizli. Adimlarim ordan
Su 1,5 L
Chocolita
Yok aslinda 1 km.Afiyet olsun. Sizin market baya uzakmış sanırım![]()
Paylaşımın için teşekkürler canımGünaydın kızlar. Benim kolesterolüm yüksek ya lifli gıdalar kolesterolü emip dışarı atarmış. Yulaf nohut fasulye mercimek elma gibi. Sağlıklı yağlar da badem gibi, iyi kolesterolü yükseltip desteklermiş. Nabzın 90 120 arası olduğu egzersizler de düşürürmüş.
Sen yuruyus yapmalisin ozmn degil mi?Günaydın kızlar. Benim kolesterolüm yüksek ya lifli gıdalar kolesterolü emip dışarı atarmış. Yulaf nohut fasulye mercimek elma gibi. Sağlıklı yağlar da badem gibi, iyi kolesterolü yükseltip desteklermiş. Nabzın 90 120 arası olduğu egzersizler de düşürürmüş.
Maşallah erkenden halletmissin.Günaydınlar 10.000 adım yaptım geldim![]()
Evet canım. Kalbi çalıştırmam lazım. Tempolu yürüyüşSen yuruyus yapmalisin ozmn degil mi?
Gözümüz aydın canımMaşallah erkenden halletmissin.
Ben bugun toplatidan toplantiya girecegim hastanede.
Sonra aksama eve gidiyoruz.
Pazartesi aksami tekrar donup sali aksami taburcu oluyoruz![]()
Yoo akrabalar burda kazadan sonra onların yanına gitmek zorunda kaldık. Eşimle lokantamiz vardı kapatık tayin olacak bir iş değildi benimkiTayinden dolayı mı ordasınız
Olsun canım akrabalarla bir arada olmak güzelYoo akrabalar burda kazadan sonra onların yanına gitmek zorunda kaldık. Eşimle lokantamiz vardı kapatık tayin olacak bir iş değildi benimki![]()
Rabbim evladınıza şifa versin inşallahMaşallah erkenden halletmissin.
Bu arada çok geçmiş olsun canımYoo akrabalar burda kazadan sonra onların yanına gitmek zorunda kaldık. Eşimle lokantamiz vardı kapatık tayin olacak bir iş değildi benimki![]()
Şükür canımMaşallah erkenden halletmissin.
Teşekkür ederim canım toparladım çok şükürBu arada çok geçmiş olsun canımben bilmiyodum .