Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ay çok sevindim💕 Ben de omadı bozmadım bugün iki öğün yiyeceğim çünkü eşim evde ama zorlanmadım. Evde olunca ağzım boş durmak istemiyor🙁 ama bu haftayı verimli geçirdim inşallah doğum günüme kadar 70 72 bandını görürüm zaten ondan sonra hedefime 4 ile 6 kilo falan kalıyor😅😅😅
Çok iyi bir şey kalmamış. Yaparsın ❤️ ödem insanı çok kabarık gösteriyor ya. O çıktı mı biraz biraz anlıyor insanlar

Çok iyi bir şey kalmamış. Yaparsın ❤️ ödem insanı çok kabarık gösteriyor ya. O çıktı mı biraz biraz anlıyor insanlar

Gerçekten öyle o beni çok motive ediyor 70i görsem gerisi kolay diye düşünüyorum ama ideal kilolara yaklaştıkça da kilo vermek zorlaşıyor🤣 Neyse şu an Onu düşünmüyorum😂😂😂

Gerçekten öyle o beni çok motive ediyor 70i görsem gerisi kolay diye düşünüyorum ama ideal kilolara yaklaştıkça da kilo vermek zorlaşıyor🤣 Neyse şu an Onu düşünmüyorum😂😂😂
Azimlisin yaparsın herkestenn önce kendin için vermelisin tabi sağlık öncelik

15.26 dada günü kapadım su çay kahve soda devam ediyorum 😊 bu sabah yürüyüşe cıkmadım uyumak istedim akşam serinde cıkacagm inşallah Sabahki meyvelerimi yememiştim ekstra 1 yk chıa 1 cay bardagı süt 1 tam muz 7 tam ceviz
Diyetisyen ölcümüne göre 4.5 kg yag dan verip 2 kg kas kütlesi kazanmısım suan ödem var vucudunda dedi ( muhtemelen ilaçlardan ve bosalan yag hücrelerinin yerini korumak için depolanmıs sudan dolayı ) 1 ayda 18 cm incelme olmus buda güzel devam bakalım tartı bir anda düşecek dedi
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000086572.webp
    1000086572.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000086571.webp
    1000086571.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 3
Back
X