- 30 Ocak 2017
- 14.430
- 199.511
- 598
Tam 60 görüyorum doğru mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 60 görüyorum doğru mu?
Bende öyle gördümTam 60 görüyorum doğru mu?
Sabit kilo. Aslında adımlar efsane güzel beslenmede sorun oldu sanırım. 3 gün 6.000 adım beklerim. Havada karada atıyorsun da bunu zaten. İşte laf ola beri geleBende öyle gördüm
Çok geçmiş olsun canım R Ruh-u Revan
Ben katılırımKizlar adim Yarisina pek ilgi yok gibi. Veya Ben hastalik da koptum tam takip edemedim.
Devam etmek isteyenler kimler ?
Chocolita
labellevie
HuMIsma
Ruh-u Revann
TheDandelion
yiitee
papatyaseven91
Ben devam etmek istiyorum.Kizlar adim Yarisina pek ilgi yok gibi. Veya Ben hastalik da koptum tam takip edemedim.
Chocolita
labellevie
HuMIsma
Ruh-u Revann
TheDandelion
yiitee
papatyaseven91
Evet böreklerin sonucu böyle oldu regl donem oncesi de olabiliyor .Sabit kilo. Aslında adımlar efsane güzel beslenmede sorun oldu sanırım. 3 gün 6.000 adım beklerim. Havada karada atıyorsun da bunu zaten. İşte laf ola beri gele![]()
BenKizlar adim Yarisina pek ilgi yok gibi. Veya Ben hastalik da koptum tam takip edemedim.
Chocolita
labellevie
HuMIsma
Ruh-u Revann
TheDandelion
yiitee
papatyaseven91
3. Sırada olmakta varmış hep sonlardaydim oysaki adımlarim aynı pek ilerlememisKizlar adim Yarisina pek ilgi yok gibi. Veya Ben hastalik da koptum tam takip edemedim.
Chocolita
labellevie
HuMIsma
Ruh-u Revann
TheDandelion
yiitee
papatyaseven91
21 HAZİRAN ŞAMPİYONU
RUH-U REVAN
-1.560
Eki Görüntüle 3607936
Tebrik ederimRuh-u Revann maşallah çok güzel kilo veriyorsun
️
Papatya bugün tartı gönderemedi. Ligi almış oldun. Ama kilo da verdiğin için zaten hak ettin
Kullanıldığına pek şahit olmadık ama adettendir bir ödülün var
2 gün dokunulmazlık hakkı
Üşenir de yazmak istemezsen aklında bulunsun
Ayrıca tekrar grup yıldızı oldun
Rakibin yüzdesi güçlü
28 Haziran Yıldızlar Ligi
![]()
HuMIsma (1.997)
![]()
Ruh-u Revann (1.560)
Tebrikler alkışlar humısma çookk güzel bir eksi
labellevie 3. En yüksek yüzdeyi yaptığından hiç uyarın kalmadı. Hepsini bir güzel temizledin. Süpersin
Aylık sonuçta geldi. -1.5
Korunursa gayet yeterli
Tam sınır. Ceza egzersizi de yok.
Ama bu hafta adımların çok iyiydi. Bunun tartıya katkısı büyük
Bir diğer Aylık sonuçHuMIsma -2.9
Buradan da 1 uyarı silindi. Hiç kalmadı
Haftalık Sonuç Egzersizi
delfinia
TheDandelion
Acquaa
Kilo almadınız kızlar. 1 haftada kilo alınmaz o mutlaka ödemdir. Tatile gittiniz. O kadar olur
Hiç moral bozmaya gerek yok. Bu hafta düze çıkarız.
Acqua sen 200 gr almışsın sabit gibi düşün. Rahat atarsın. Diyet dışı olmuştu. İnsan kendinin doktorudur sen biliyorsun zaten
3 Gün 6.000 adım veya 20 dk kanıtlı egzersiz yapıp bolll su içersek her şey çözülecek
Afiyet olsun canım, insan aynı yemeği aynı tarifle yapsa da Anne yemeği daha bir lezzetli oluyor.İyi geceler kızlar
Sabah
2 dilim çiyalı ekmekten karısık tost
5 tane zeytin
Akşam diyet dışıyım
Şu miktarı 1 lt
Adım 7k
Chocolita
Bugün annem deyim o yüzden diyetdışım oldu ananaslı sirke aldım ödem attırıyormuş sabah içtiğim suyun içine ekleyip iceceğim bakalım neler olacak![]()