- 4 Kasım 2018
- 26.723
- 110.149
- 598
Insallah guzel haberler alirsiniz .Kızlar merhaba amcam Gül trafik kazasi gecirdiler 4 kişinin durumu kritik amcam yengem iki oğlu hazırlıklı olun diyor doktorlar yazmaya özen göstereceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah guzel haberler alirsiniz .Kızlar merhaba amcam Gül trafik kazasi gecirdiler 4 kişinin durumu kritik amcam yengem iki oğlu hazırlıklı olun diyor doktorlar yazmaya özen göstereceğim
Canım çok üzüldüm. Acil şifalar diliyorum, Allah iyilik versin.Kızlar merhaba amcam Gül trafik kazasi gecirdiler 4 kişinin durumu kritik amcam yengem iki oğlu hazırlıklı olun diyor doktorlar yazmaya özen göstereceğim
Çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alırsınız.Kızlar merhaba amcam Gül trafik kazasi gecirdiler 4 kişinin durumu kritik amcam yengem iki oğlu hazırlıklı olun diyor doktorlar yazmaya özen göstereceğim
Rabbim şafi adıyla şifalarını versin inşallahKızlar merhaba amcam Gül trafik kazasi gecirdiler 4 kişinin durumu kritik amcam yengem iki oğlu hazırlıklı olun diyor doktorlar yazmaya özen göstereceğim
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.Kızlar ben izin alayım cenazemiz var