En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Allah iyiliğini versin cimcime öyle diye diye sıgara börenen 1. Olacan

Yok kiz inanki gram ozenerek hazirlanmadim yarismaya . Esime sabah kavaltisinda hazirladim cekeyimde katilayim didim . Oylelikle katildm ozensem almazdim bu ka oy ondan bendeki saskinligi dusunemezsin .

Yok kiz inanki gram ozenerek hazirlanmadim yarismaya . Esime sabah kavaltisinda hazirladim cekeyimde katilayim didim . Oylelikle katildm ozensem almazdim bu ka oy ondan bendeki saskinligi dusunemezsin .
bacum ben yarım günümü verdin damat bohçasına . Bundan sonra bende öylesine yapayım bari

Valla ben birinciyi lahmacun bekliyordum da seninki olursa sasirmam canım sigara böreği valla herkes sever sonuçta ondan o oylar
Bak bu yüzden olabilir . Yarışmalar için en bilinmedik farklı şeyler arıyoruz hele ben direk kendim tarif üretiyorum ama sevilen ve bilinen yemekler belkide daha favori olabilir ve daha çok oy alabilir

Ne olmuş yani bnmki de 14 :) hiç olmamasndan iyidir :)) oy veren tüm arkadaslara çok tsk edermm başarılı arkadaslarida çok tebrik ediyorum ellerinize saglik bayanlar :*
Demişti ki bana kimse oy vermez 0 da kalırım falan bende demiştim ki senin oyun benimkini fazla olacak buraya yazıyorum diye o muhabbet ordan geliyor en azından kimse 0 değil bir sürü oyumuz oldu toplamda

Oyum lahmacun böreğine adra
Diğer oyumda yalancı içli köfteli böreğe M matmazeldepresif

Diğer böreklerde çok güzeldi,ellerinize sağlık arkadaşlar başarılar diliyorum herkese..

hanım ablacım teşekkürler

bende dün oyumu sana verdim ama ikinci oyumu kullanamadım bir kaç kez denedim olmadı neden acaba

Bak bu yüzden olabilir . Yarışmalar için en bilinmedik farklı şeyler arıyoruz hele ben direk kendim tarif üretiyorum ama sevilen ve bilinen yemekler belkide daha favori olabilir ve daha çok olabilir
Evet hani bizde genelde vardır ya bilindik şeyler hep daha çekici gelir bilmediğimiz şeyler hep soru isaretidir nasıldır falan düşünür insanlar ama bilindik bişey daha cok seviliyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…