En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Keşke ekleseydiniz

Hiç aklıma gelmemişti sorgulamak. Sadece yemeğe ilgisi olan birinin yapılan ama eklenmeyen keki görme isteğiydi.Çok güzelmiş yazık olmuş.Her yemek resmini ekleyebilirsiniz.Burada kimse hayır demez.

Hahahahahaaaha

Hadi ben yaşlıyımda ya matmazele ne demeli bak oda bilememiş
Yok abla yaşlı falan değilsin aşk olsun.Matmazel ilk kez mi oy kullandı yoksa yemek yarışmasında. Ama iki oy seçeneği kafaları biraz karıştırdı.

Yok abla yaşlı falan değilsin aşk olsun.Matmazel ilk kez mi oy kullandı yoksa yemek yarışmasında. Ama iki oy seçeneği kafaları biraz karıştırdı.

Aslında 75'de çaktırmıyorum adracım şimdi 2 oy olunca benide kafam karıştı hatta oyunuzu değiştire bastım baştan oyladım sonra

yok bende çok genç değilim hanım ablam yaş 35 te kaldım yukarı çıkmak istemiyorum
şöyle diyelim 30 lu yaşlardayım

35 en güzel yaşlar varya,sen daha gençsin bana göre

Aslında 75'de çaktırmıyorum adracım şimdi 2 oy olunca benide kafam karıştı hatta oyunuzu değiştire bastım baştan oyladım sonra

35 en güzel yaşlar varya,sen daha gençsin bana göre

35 çok güzel yaştı eh o yaş azıcık geçti ama ben o yaşta kaldım kalmak isityorum

büyümek istemiyorum eyyyyyyyyy yıllarrrrrrrrrrrr bi gidin tepemdennnnn

35 çok güzel yaştı eh o yaş azıcık geçti ama ben o yaşta kaldım kalmak isityorum

büyümek istemiyorum eyyyyyyyyy yıllarrrrrrrrrrrr bi gidin tepemdennnnn

Kaçış yok matmazel doğaya dur denmiyor maalesef..
Bak k.valide bile oldum yani..
Yarın birgün anneanne olacağım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…