En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .

Sus çaktırma abla.Kadının yaşı yoktur.Hissettiğimiz yaştayız.Her daim genciz güzeliz.

allah hayırlı etsin

bu güzellikleri yaşamakta çok güzel şöyle diyelim her yaşın ayrı güzelliği var ablacım

Amin darısı tüm evlatlarımıza olsun..
Orası muhakkak her yaşın kendi güzelliği var,10 sene önceki halimizle şimdi bile ne kadar farklı geliyor

mesela ben yeni yeni yemek yapıyorum caktiriyormuyum ne dersin valla yemek yarışmalarında tarif öğreniyorum bişeyler yapmayı öğreniyorum bundan sonra tüm yarışmalara katilabilirim
Yarışma bizi yemek konusunda geliştiriyor Her defasında farklı bir şeyler öğreniyoruz Sunumlar bile değişti

mesela ben yeni yeni yemek yapıyorum caktiriyormuyum ne dersin valla yemek yarışmalarında tarif öğreniyorum bişeyler yapmayı öğreniyorum bundan sonra tüm yarışmalara katilabilirim

katıl valla bak b en bir yıldır katılıyorum tek bir birinciliğim yok eglencesine heycanına katılıyorum

gerçi iki yarışmaya katılamadım ama aklıma burda kaldı

Yok gayet başarılısın canım. Her geçen yarışma artı katıyor bize.Yeni yeni şeyler öğreniyoruz.Her yarışmada gözümüz arar artık seni.Kurtuluşun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…